Accountmanager Daksystemen

Bedrijfsprofiel

HD Daksystemen is een middelgrote onderneming welke al meer dan 50 jaar actief is in de bitumineuze- en kunststof dakbedekkingbranche. Realisatie van projecten voor de industrie- en utiliteitsbouw in binnen- en buitenland behoren tot haar scope aan werkzaamheden. Daarbij heeft ze specialisaties in zowel nieuwbouw als renovatie, veiligheidsproducten en onderhoud. Voor grote merken (Coca Cola, Bavaria, Snow Valley en Sony) voert ze complexe projecten uit.

Bedrijfscultuur

HD Daksystemen is een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie. Zij biedt werknemers zelfstandige en verantwoordelijke functies in een dynamische en industriële omgeving met bijzondere (internationale) projecten. Je komt te werken in een informeel, professioneel en hecht team van enthousiaste collega's. Het bedrijf biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, tevens is er voldoende aandacht voor training en opleiding.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een bevlogen Accountmanager Daksystemen. In deze afwisselende accountmanagersfunctie krijg je veel vrijheden en verantwoordelijkheden. Samen met directie, de operationeel manager en de financial controller ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Een auto, laptop en telefoon van de zaak zorgen dat je niet geremd wordt om de doelstellingen te behalen.

Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van de geprognosticeerde omzet en marge, zowel voor de nieuwbouw als renovatie. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en bent actief op zoek naar prospects.

Als aanspreekpunt van zowel Nederlandse als Belgische klanten zorg je dat je continue op de hoogte blijft van de meest recente marktontwikkelingen en nieuwste technieken. Je stelt een verkoopplan op, bepaalt de marge op de gecalculeerde kostprijs en brengt tijdig een offerte uit welke budgettair op kan lopen tot € 250.000. Je zorgt tevens voor de verkoop van onderhoudscontracten en beheert het garantieregister. Je neemt deel aan (management)vergaderingen, zorgt voor tevreden klanten en werkt mee aan de financiële doelstellingen van de organisatie.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde commerciële of bouwkundige opleiding op MBO+/HBO niveau of vergelijkbaar.
• Je hebt ervaring als verkoper of accountmanager binnen de dakenbranche.

Competenties
• Uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden.
• Klant- en resultaatgericht, signaleert commerciële kansen en bouwt lange termijnrelaties met klanten op.
• Sterke overtuigings- en onderhandelingskracht, inlevingsvermogen en veerkracht.

Over deze vacature

Referentie: KW/218/AMD
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Someren

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies