Projectleider E

Bedrijfsprofiel

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. De organisatie heeft circa 25 werknemers en is actief in de elektrotechnische installatietechniek. Het bedrijf is actief in de utiliteit, betonindustrie en woningbouw.

Bedrijfscultuur

Het betreft een laagdrempelige, open en flexibele organisatie. Het bedrijf staat altijd open voor innovatieve ideeën van hun werknemers. Daarnaast organiseert het bedrijf meermaals per jaar leuke activiteiten om de sfeer en het teamgevoel te optimaliseren. Het bedrijf biedt voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Functieomschrijving

Als Projectleider E waarborg je de kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder jouw leiding uitgevoerd worden. Je bent verantwoordelijk voor een goede begeleiding van de werknemers die direct bij je projecten betrokken zijn. Binnen de functie Projectleider E ben je ook verantwoordelijk voor een goede afstemming met de opdrachtgever. Je fungeert als vraagbak voor klant, collega en leverancier. Je komt in aanmerking met interessante projecten die verschillen in duur, grootte en complexiteit.

Binnen dit bedrijf heb je een divers takenpakket. Je bent als Projectleider onder andere verantwoordelijk voor het calculeren van jouw projecten, het opzetten en bewaken van het projectbudget, de inkoop van onderaannemers en/of leveranciers. Ook adviseer je de opdrachtgever en coördineer je diversie installatiedisciplines met overige bouwpartners en neem je deel aan bouw- en/of werkvergaderingen.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
• Je hebt ervaring als projectleider bij een installateur.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Competenties
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband opereren.
• Proactief
• Accuraat
• Enthousiast

Over deze vacature

Referentie: KW/PLE/218
Salaris: € 50.000
Standplaats: Oss

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies