Projectleider vastgoedonderhoud

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een professionele en transparante partner die diverse disciplines in eigen huis heeft voor het onderhoud, renovatie en verbouwingen aan vastgoedobjecten verzorgt. Naast de servicewerkzaamheden op gebied van glas en bouw bieden zij het totaalconcept aan voor planmatig onderhoud, groot onderhoud, renovatie, schilderwerk, resultaat gericht samenwerken, energetische verbeteringen en verbouwprojecten.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie zijn circa 100 vaklieden werkzaam verdeeld over twee vestigingen die er elke dag een nieuwe uitdaging in zien om gezamenlijk de projecten tot een succes te volbrengen. De organisatie weet een beheerste groei door te zetten, waarbij er veel rekening wordt gehouden met de werkdruk en de inbreng van werknemers.

Functieomschrijving

Als projectleider geeft u dagelijks leiding aan het projectteam en bent hierin verantwoordelijk voor een goed lopende voorbereiding en uitvoering van de projecten. Tijdens de projecten houdt u nauwlettend in de gaten waar meer of minderwerk uitgevoerd dient te worden en houdt u tevens een goed overzicht op de financiële en technische voortgang. U weet daadkrachtig op te treden waar nodig en weet daarnaast nauwkeurige voortgang projecten conform de leveringsafspraken op te leveren.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO of HBO bouwkunde opleiding
• U beschikt over minimaal drie jaar relevante werkervaring bij een aannemer
• U beschikt over een commerciële instelling

Competenties:
• Organiserend
• Daadkrachtig
• Commercieel
• Inspirerend

www.headhuntersteam.nl

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/142
Salaris: € 50.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies