Werkvoorbereider vastgoedonderhoud

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een professionele en transparante partner die diverse disciplines in eigen huis heeft voor het onderhoud, renovatie en verbouwingen aan vastgoedobjecten verzorgt. Naast de servicewerkzaamheden op gebied van glas en bouw bieden zij het totaalconcept aan voor planmatig onderhoud, groot onderhoud, renovatie, schilderwerk, resultaat gericht samenwerken, energetische verbeteringen en verbouwprojecten.

Bedrijfscultuur

Binnen de organisatie zijn circa 100 vaklieden werkzaam verdeeld over twee vestigingen die er elke dag een nieuwe uitdaging in zien om gezamenlijk de projecten tot een succes te volbrengen. De organisatie weet een beheerste groei door te zetten, waarbij er veel rekening wordt gehouden met de werkdruk en de inbreng van werknemers.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van offertes en calculaties. Daarnaast stelt u moeiteloos een plan van aanpak op die duidelijk maakt op welke manier de projecten georganiseerd en uitgevoerd dienen te worden. U weet daarbij accuraat inventarisatie te maken en op basis van inspecties zelfstandig adviezen en onderhoudsscenario’s op stellen. Daarnaast bent u in deze coördinerende rol het eerste aanspreekpunt voor de projectleider en heeft u dagelijks overleg met het uitvoeringsteam. Hierbij staat samenwerking centraal. Bovendien weet u advies te geven op gebied van energetische maatregelen en heeft u affiniteit met geautomatiseerde systemen

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO of HBO bouwkunde opleiding
• U beschikt over minimaal drie jaar werkervaring bij een aannemer of schildersbedrijf
• U beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
• U beschikt over ervaring met Resultaat Gericht Samenwerken

Competenties:
• Nauwkeurig
• Sociaal
• Betrouwbaar
• Teamspeler

Over deze vacature

Referentie: PS/BKC/143
Salaris: € 42.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies