Werkvoorbereider Bouwkunde

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al vijf generaties een modern, innovatief familiebedrijf. Ze zijn daardoor al meer dan een eeuw actief in de bouw. Momenteel is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste bouwers van Noord-Nederland. De totale organisatie telt 250 medewerkers dat een gemiddelde jaaromzet draait van € 100 miljoen.

De verscheidenheid aan projecten binnen de organisatie lopen uiteen van een kleine verbouwing voor de particulier tot gecompliceerde projecten voor de zakelijke markt. Daarnaast verzorgt onze opdrachtgever het onderhoud en beheer van zowel eigen gerealiseerde projecten als van bestaande complexen.

Bedrijfscultuur

Bij al deze projecten werkt de organisatie met elkaar aan een mooi eindresultaat. Sleutelwoorden zijn betrouwbaar, kwaliteit, vertrouwen, transparantie en samenwerken. Het familiebedrijf staat voor een goed werkgeverschap waar de werknemer centraal staat. Veiligheid, betrokken en persoonlijke begeleiding zijn de aspecten voor een duurzaam dienstverband.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider levert u een actieve bijdrage in uiteenlopende nieuwbouw projecten in zowel woningbouw en utiliteitswerken.
Binnen een dynamisch team van collega’s bent u verantwoordelijk voor o.a. het uittrekken van materialen, het opstellen van inkoop en voorbereidingsschema’s, opstellen van uitvoeringsplanning, kostenbewaking en het maken van risico management overzichten, tekeningcontrole, offertevergelijkingen, urenbewaking. Tevens belast u zich met de afstemming van meer en –minderwerk en heeft u frequent overleg met de projectleider en leveranciers m.b.t. leveringsvoorwaarden. Binnen de organisatie worden voldoende mogelijkheden geboden u verder te ontwikkelen als allround werkvoorbereider en afhankelijk van ambitie wordt een perspectief geboden om door te groeien naar projectleider.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde.
• Enige jaren ervaring

Competenties:
• Leidinggevend
• Resultaatgericht
• Enthousiasmerend
• Analytisch

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/46
Salaris: €44.000
Standplaats: Drachten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies