Junior Assistent Accountant Audit

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie heeft ongeveer 250 werknemers verdeelt over drie verschillende vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. Zij werken voornamelijk met MKB's, zelfstandig ondernemers en non-profit instellingen. Een open en platte organisatie, waarbij hard werken en ambitie voor ontwikkeling en verbetering essentieel zijn.

Functieomschrijving

In de functie van Junior Assistent Accountant voor de controlepraktijk houd je je voornamelijk bezig met controlewerkzaamheden, het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen en het verlenen van overige administratieve diensten.
Verder help je mee met de voorbereiding van het controleplan, uitzoekopdrachten ten aanzien van de AO/IC bij diverse klanten en het trekken van conclusies daaruit alsmede het vastleggen van bevindingen. Dit gebeurd aan de hand van een controleprogramma.
Je hebt in de functie veelvuldig contact met klanten en gaat samen met een senior collega of vennoot naar klanten toe. Het is een groeifunctie en het is de bedoeling dat je na ongeveer twee jaar zelfstandig assistent accountant bent.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie

Competenties:
• Pro actief
• Gedreven
• Teamplayer
• Ambitieus

Over deze vacature

Referentie: MH.02.2018.006
Salaris: € 30.000
Standplaats: Venlo

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
M.Hajema
040 303 08 84
m.hajema@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies