Salarisadministrateur

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een adviesorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector op het terrein van accountancy, belastingen, bedrijfskundige zaken en wat daarmee verband houdt.

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van het looncluster en werkt in teamverband en zorgt samen met je collega's voor de salarisadministraties van diverse klanten en adviseert deze klanten op salarisadministratief gebied. Binnen het team bent u verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille. Verder dient u als vraagbak voor uw collega's en bent u specialist in uw vakgebied. Daarnaast vindt je het ook interessante om ervaring op te doen op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen en arbeidsrecht.

Functie-eisen

De kernwaarden binnen de organisatie zijn ondernemerschap, klanttevredenheid, plezier in het werk en flexibiliteit. Voor deze functie ben je een ambitieuze en enthousiaste teamspeler met overtuigingskracht, eigen initiatief en klantgerichtheid. Je bent in het bezit van de PDL-opleiding, maar hebt daarnaast aanvullende opleidingen op HBO niveau (VPB of CPS is een pre). Naast de aantoonbare werkervaring op een accountantskantoor, vinden wij het belangrijk dat je communicatief en resultaatgericht bent. Kennis van het salarispakket Loket is een pre.

Over deze vacature

Referentie: NN.7.17.SA
Salaris: € 38.000
Standplaats: Nijverdal

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies