Tekenaar WTB

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is als technische dienstverlener actief in de werktuigbouwkundige, elektrotechnische en besturingstechnische installaties. De organisatie adviseert architecten, biedt ondersteuning aan installateurs en ontzorgt gebouweigenaren. Hierbij wordt duurzaamheid als belangrijke pijler gezien. Het bedrijf is een middelgrote dienstverlener op de Nederlandse installatiemarkt en is sterk in het vertalen van de wens van de klant naar concrete technische oplossingen. Dit valt of staat met goed personeel met oog voor detail.

Bedrijfscultuur

Bij dit veelzijdige installatiebureau heerst een cultuur waarbij het personeel klantgericht werkt en denkt in oplossingen. Daarom is het naast het bezitten van technisch inzicht eveneens van belang dat de klantvraag altijd helder is. Voor deze dienstverlening is een sterk klantgevoel noodzakelijk.

Functieomschrijving

Als tekenaar / engineer werktuigbouwkundige installaties houdt u zich bezig met het tekenen, ontwerpen en uitwerken van diverse technische installaties. Dit doet u met behulp van het tekenprogramma AutoCAD (Revit / StabiCAD). Het betreft voornamelijk utiliteitswerk maar omdat het een allround installateur betreft zullen er ook woningbouwprojecten lopen. Niet alleen nieuwe installaties worden door u ontworpen en/of getekend, ook bestaande installaties worden door u gereviseerd of uitgebreid. Daarnaast archiveert u deze op nauwkeurige wijze. De functie van tekenaar / engineer installatietechniek bij deze organisatie biedt de kandidaat met een MTS opleiding in de richting van werktuigbouwkunde een prachtige kans.

Functie-eisen

• MBO4 in de richting Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig
• Ervaring met AutoCAD 3D
• Werkervaring als tekenaar in de installatietechniek
• Mee kunnen denken met engineering is een pre

Competenties:
• Initiatiefrijk
• Communicatief vaardig
• Klantgericht
• Nauwkeurig

Over deze vacature

Referentie: RB/WTBE/571
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
R.Bolt
050-5268884
r.bolt@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies