Senior Assistent Audit

Bedrijfsprofiel

Baker Tilly Berk is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory.
Er wordt door de verschillende afdelingen intensief samengewerkt, waardoor medewerkers zich op een breder vlak ontwikkelen.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Overuren worden zoveel mogelijk beperkt. Toch gemaakte overuren in het drukke seizoen kunnen worden gecompenseerd in de rustigere periode of kunnen worden uitbetaald. U krijgt alle ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling en een professionele groei. De cultuur kan tevens omschreven worden als open en informeel.

Functieomschrijving

In de functie van Senior Assistent Accountant Audit houdt jij je met name bezig met het uitvoeren van controleopdrachten en het adviseren van klanten. Hierbij signaleer jij afwijkingen, legt deze bevindingen vast in aantekeningen en stelt het dossier samen. Jij zorgt ervoor dat de uitvoeringen van opdrachten binnen budgetten en planning soepel verlopen. Gedurende de uitvoering van de controleopdrachten onderhoudt jij veelvuldig contact met de klant. De eindbeoordeling ligt bij de Registeraccountant.
Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de Beginnend Assistent Accountants, fungeer jij als vraagbaken en begeleidt je hen. Daarnaast ben je een sparringpartner voor de Controleleider en heb je de ambitie om door te groeien naar deze functie. De klantenportefeuille is zeer divers en bestaat voornamelijk uit ondernemingen binnen de profit sector (wettelijke- en vrijwillige controles).

Functie-eisen

• Afgeronde HBO-opleiding Accountancy
• Studerend voor RA, bezig met Master of Post Master
• Minimaal 3 jaar ervaring in de controlepraktijk

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-23
Salaris: € 40.000
Standplaats: Velsen-Zuid

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies