Senior Belastingadviseur

Bedrijfsprofiel

Baker Tilly Berk is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory.
Er wordt door de verschillende afdelingen intensief samengewerkt, waardoor medewerkers zich op een breder vlak ontwikkelen.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Overuren worden zoveel mogelijk beperkt. Toch gemaakte overuren in het drukke seizoen kunnen worden gecompenseerd in de rustigere periode of kunnen worden uitbetaald. U krijgt alle ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling en een professionele groei. De cultuur kan tevens omschreven worden als open en informeel.

Functieomschrijving

Ben jij de adviseur naast de ondernemer die complexe vraagstukken weet te vertalen naar heldere- en praktische oplossingen?
In een maatschappij en werkveld waar de regel- en wetgeving constant verandert ben jij in staat om klanten uit het MKB op dagelijkse basis te ondersteunen. Door jouw kritische blik en uitstekende kennis ben jij de aangewezen sparringpartner en betrouwbare factor. Jij voelt als geen ander aan waar de behoefte ligt en eventueel kan worden uitgebreid in advieswerkzaamheden.

Functie-eisen

• Universitaire diploma Fiscaal Recht / Economie of RB
• Minimaal 2 jaar ervaring in een nationale MKB belastingadviespraktijk

Competenties:

• Klantgericht
• Empathisch
• Praktisch
• Communicatief sterk
• Cijfermatig sterk

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-24
Salaris: € 45.000
Standplaats: Velsen-Zuid

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies