Zelfstandig Assistent Accountant

Bedrijfsprofiel

Dit advieskantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam en gespecialiseerd in fiscaal advies, organisatieadvies en financieel-administratieve dienstverleningen. Zij hebben ervaring met een brede selectie fiscale en financiële disciplines en werken al jaren voor grote nationale- en internationale cliënten waarvan veel IT-bedrijven. Hun aanpak is gefundeerd op professionaliteit, betrokkenheid en een scherp oog voor detail.
Dit kantoor staat bij Exact hoog in de lijst van innovatieve administratieve dienstverleners. Mede hierdoor worden hier vaak pilots gedraaid vanuit Exact voordat producten live gaan.

Bedrijfscultuur

Een no-nonsense cultuur waar hard werken gepaard gaat met een informele sfeer. De gemiddelde leeftijd is redelijk jong, rond de 35 jaar.

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een innovatief- en vooruitstrevend kantoor in het centrum van Amsterdam waarbij alle systemen zijn geautomatiseerd? Waar het klantenpakket onder andere bestaat uit IT bedrijven en start-ups? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens of solliciteer rechtstreeks via de link!
Jij hebt al flink wat jaren ervaring opgebouwd binnen de samenstelpraktijk en wilt een stap maken richting een leidinggevende rol. Buiten de vakkundige kennis om ben jij de aangewezen persoon om twee teams van drie Junior Assistent Accountants aan te sturen. Als Opdrachtleider vorm jij de brug tussen de operationele- en uitvoerende werkzaamheden. Het aansturen- en begeleiden van Junioren en verzorgen van de administraties enerzijds, het rapporteren en overleggen met het Management anderzijds. Jouw gedegen kennis van het vak zorgt voor een extra impuls op de werkvloer en draagt bij aan de groei van de organisatie.

Functie-eisen

Functie-eisen
• Afgeronde HBO Accountancy
• Minimaal 5 jaar ervaring
• Affiniteit met IT

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Leiderschap
• Teamplayer
• No-nonsense mentaliteit
• Humor en extravert

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-25
Salaris: € 45.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies