Accountant AA

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever betreft een accountantsorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland waaronder Drachten. In totaal zijn er meer dan 140 professionals binnen de organisatie werkzaam. Er wordt veel aandacht besteed aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling. De klantenportefeuille bestaat veelal uit ondernemers binnen het MKB.

Bedrijfscultuur

Informeel, open, ongedwongen. Men is hier geen nummer en iedereen hier staat gelijk aan elkaar. Klanten worden bediend door een Accountant met in de ondersteuning een Assistent, wat tevens de organisatiestructuur situeert. Hierdoor heeft iedereen een allround functie en vergt dit ook een brede kijk en visie van elke medewerker.

Functieomschrijving

Als Accountant AA bent u verantwoordelijk voor de complexe uit te voeren opdrachten en voor de klanttevredenheid. Deze opdrachten worden onder uw toeziend oog conform de kwaliteitseisen uitgevoerd. Hierbij neemt u de regel- en wetgeving in acht. Daarnaast bent u door uw vakkundigheid in staat om adviesmogelijkheden bij de grotere accounts te initiëren.
Uw dagelijkse focus ligt op het efficiënt inrichten van de werkprocessen en het verbeteren hiervan. U weet medewerkers op de juiste manier in te zetten en hen te coachen in hun ontwikkeling. De liefde in uw vak uit zich door de interne- en externe cursussen en lezingen die u van tijd tot tijd geeft.

Functie-eisen

• Tekeningsbevoegd AA
• Relevante werkervaring binnen een gerenomeerde accountantspraktijk
• Uitgebreide kennis van compliance
• IT-applicaties vaardig

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-26
Salaris: € 70.000
Standplaats: Texel

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies