Assistent Audit

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een top tien internationaal accountantskantoor met meerdere vestigingen in Nederland. Hier werken Accountants, Belastingadviseurs en Management Consultants voor uiteenlopende klanten: ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties en vermogende particulieren.

Bedrijfscultuur

Hoewel haar internationale allure en status is de sfeer redelijk informeel. Het gevoel dat hier heerst is familiair.

Functieomschrijving

De auditpraktijk van Mazars Utrecht is flink aan het groeien en derhalve op zoek naar versterking. Het team bestaat momenteel uit ongeveer 30 man, variërend van Junior Assistenten en Senior Assistenten tot Controleleiders en een Manager. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en goede begeleiding wordt dan ook beschouwd als essentieel. De klanten die jij zal bedienen zijn het groot MKB en belangen organisaties. Denk hierbij aan IT-bedrijven, familiebedrijven, DGA’s en vakbonden of stichtingen.

Hoe ziet jouw job eruit?
Met enkele jaren ervaring als Auditor, zal jij je bezighouden met de complexere controlewerkzaamheden. Samen met het team zal jij op locatie zorgen voor kwalitatief hoogstaande controles om tot een goed oordeel en advies te komen. Je onderhoudt contact met de klant en andere belanghebbenden en bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en rapportering van de controleopdrachten. Als persoon met ervaring zal jouw taak tweeledig zijn, namelijk uitvoerend en begeleidend naar de Junior Assistenten toe.

Wat biedt Mazars?
Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Kosten noch tijd worden bespaard om jou te bieden wat er nodig is om succesvol te worden. Om ervoor te zorgen dat de werkdruk niet te hoog ligt is er een overuren beleid. Daarbij probeert men overuren waar mogelijk te voorkomen. De voorwaarden, zowel primair als secundair, doen niet onder voor de Big 4. Een goed salaris, studieregelingen, leasebudgetten, etc. Alles is dik in orde!

Functie-eisen

• Studerend voor RA
• Minimaal twee jaar ervaring binnen de accountancy

Competenties:
• Professioneel kritische houding
• Gedreven
• Communicatief vaardig
• Hands-on mentaliteit
• Teamspeler
• Integer

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-27
Salaris: € 40.000
Standplaats: Utrecht

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies