Senior Assistent Audit

Bedrijfsprofiel

Dubois & Co. is gespecialiseerd in het bedienen van non-profit klanten als maatschappelijk betrokken instanties en culturele instellingen. Naast een gedegen accountancypraktijk (inclusief controlevergunning) beschikt dit middelgroot kantoor over een fiscale, loonverwerking- en adviespraktijk. Het auditteam bestaat uit ongeveer 20 Assistent Accountants.

Bedrijfscultuur

Collegialiteit en persoonlijke aandacht staan hier hoog in het vaandel. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Professioneel, no-nonsense en een platte organisatiestructuur.

Functieomschrijving

Werk jij momenteel bij een accountantskantoor in de regio Amsterdam als Auditor? Heb jij affiniteit met vaktechniek en een hart voor de samenleving?

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het van essentieel belang dat jij als Senior Auditor ervaring en affiniteit hebt met de non-profitsector. Idealiter heb jij meerdere jaren ervaring opgedaan bij een toonaangevend accountantskantoor in de regio. In deze functie zal jij deels intern bezig zijn met vaktechniek en extern met controlewerkzaamheden bij klanten.
Maatschappelijke betrokkenheid is een cruciale drijfveer die jij in het bezit moet hebben om bij Dubois &Co te slagen. Het klantenpakket van dit middelgrote kantoor bestaat voornamelijk uit maatschappelijk georiënteerde organisaties als stichtingen en culturele instellingen als musea.

Lijkt het jou een mooie combinatie om jouw geliefde vak uit te oefenen en tegelijkertijd bij te dragen aan de maatschappij? Reageer dan snel op deze vacature. Wij vertellen jou graag meer!

Functie-eisen

• Afgeronde HBO Accountancy / Bedrijfseconomie of studerend voor RA
• Twee tot vijf jaar ervaring binnen een soortgelijke functie (RJ 640 en RJ 650)

Competenties:
• Maatschappelijke betrokkenheid
• Gedreven mentaliteit
• Passie voor het vak
• Enthousiast karakter
• Flexibele houding
• Collegiaal

Over deze vacature

Referentie: JDV-i18-29
Salaris: € 45.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies