EVS 2 Bouwkundig Inspecteur

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk wereldwijd opererend ingenieurs- en adviesbureau met een breed scala aan professionele diensten. In een team van specialisten op het gebied van bouwkunde, brandveiligheid en constructies, wordt gewerkt aan verscheidene interessante projecten in binnen- en buitenland.

Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt als betrokken, hoge deskundigheidsgraad, resultaatgericht. Binnen de organisatie worden volop mogelijkheden geboden om u verder te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Functieomschrijving

Als EVS 2 inspecteur bent u verantwoordelijk voor het opstellen van een inhoudelijk inspectieplan. Voor het samenstellen van het inspectieplan overlegt u met inwoners van het aardbevingsgebied en het CVW. Wanneer het inspectieplan als akkoord wordt bevonden door het CVW gaat u samen met het bouwkundige inspectieteam het plan nauwkeurig uitvoeren. Tijdens de projecten bent u verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van inspecties, inventarisatie van alle data en de afhandeling van de gegevens in inspectierapportages. Met uw empathisch vermogen stelt u bewoners op de hoogte van de procedure en weet u de benodigde bouwkundige informatie duidelijk in kaart te brengen.
Na de inspectie keert u terug naar het kantoor waar u de informatie verwerkt dient te worden door seismische experts, modelleurs en constructeurs. Met deze informatie wordt een basis gelegd voor de analyses die nodig zijn om vast stellen hoe woningen bouwkundig versterkt moeten worden. Zo bent u een belangrijke schakel voor het oplossen van de problemen in het aardbevingsgebied en wordt er samen hard gewerkt om het veiligheidsgevoel van de Groningers te verhogen.

Functie-eisen


• U beschikt over een afgeronde MBO 4 (of HBO) opleiding Bouwkunde
• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• U beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• U heeft affiniteit met Revit, AutoCad of Rhino
• U bent op de hoogte van de aardbevingsproblematiek

Competenties:
• Flexibel
• Doelgericht
• Empathisch
• Nauwkeurig

Heb je interesse in deze functie?

Stuur dan je CV en korte motivatie naar Paul Sporrel (p.sporrel@headhuntersteam.nl)
Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Headhuntersteam tel 050 526 88 84

Over deze vacature

Referentie: PS/CT/155
Salaris: € 40.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies