Bedrijfsadviseur/Aankomend Vennoot

Bedrijfsprofiel

Dit kleinschalige administratie-en advieskantoor is voornamelijk actief in de regionale markt en heeft een geschiedenis van meer dan 20 jaar.
De werkzaamheden worden voornamelijk vanuit het kantoor verricht in de samenstelpraktijk, fiscale en bedrijfseconomische advisering, salarisadministratie en personeelszaken. Het kantoor beschikt over een gevarieerde groep cliënten binnen het MKB.

Bedrijfscultuur

De sfeer van het kantoor is te omschrijven als laagdrempelig, klantgericht en no-nonsens. Daarnaast staat iedereen klaar voor elkaar, waardoor de saamhorigheid groot is.

Functieomschrijving

In de functie Bedrijfsadviseur bent u actief betrokken en geeft u gevraagd en ongevraagd advies over diverse vraagstukken op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. U bent hierin de allround adviseur voor uw cliënten. Tevens bent u lid van het gehele team en verricht ook werkzaamheden van A t/m Z (het samenstellen van jaarrekeningen en de fiscale aangiften). U pakt zelfstandig een “klantenportefeuille” op waarbij u zorgt dat ze u als eerste aanspreekpunt en adviseur gaan zien. Uiteindelijk zal u na een inwerkperiode doorgroeien naar een vennoot.

Functie-eisen

• Vanaf 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol als Relatiebeheerder/Bedrijfsadviseur
• HBO/WO opgeleid.

Competenties:
• Nauwkeurig
• Klantgericht
• Initiatiefrijk
• Analytisch

Over deze vacature

Referentie: MH.03.2018.006
Salaris: € 55.000
Standplaats: Esbeek

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
M.Hajema
040 303 08 84
m.hajema@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies