Commerciële Werkvoorbereider Natuursteen

Bedrijfsprofiel

Bakker Natuursteen is specialist op gebied van hoogwaardig natuursteen. Zij verzorgen voornamelijk gevelbekleding voor de utiliteitsbouw en woningbouw en zijn hierbij betrokken van ontwikkelingsfase tot en met de succesvolle uitvoering. Daarnaast leveren, maken en plaatsen zij al jaren aanrechtbladen, werkbladen, wastafelbladen, uit natuursteen, keramiek en composiet. De kwaliteit van het totale product behoort tot de top van de markt. Veelal is de organisatie betrokken bij grote projecten zoals het bekleden van gevels en interieur van kantoorpanden, musea, gemeentehuizen en historische panden. Actuele projecten zijn de bekleding van de gevel en in het interieur van de Markthal in Rotterdam en het Rijksmuseum.

Bedrijfscultuur

Deze organisatie bestaat uit 25 gedreven werknemers die er elke dag naar streven om een succesvol eindproduct of project af te leveren. Medewerkers van deze organisatie zijn zeer betrokken. Hierbij proberen de collega’s het beste in elkaar naar boven te halen.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider/calculator bij deze organisatie bent u vanaf begin betrokken bij het project. Bij de start van het project bent u nauw betrokken bij de inventarisatie, het afstemmen van de wensen van de klant en het overleg met architecten.U werkt zelfstandig offertes uit en geeft op basis van uw expertise een professioneel advies met betrekking tot de toepassing en montageprocedures van natuursteen.
Daarnaast bent u een belangrijke schakel voor de daadwerkelijke overeenkomst en aanname van het project. Gedurende het project bent u verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact tussen klanten en leveranciers en weet sturing en advies te geven daar waar nodig. U verzorgt financiële kostenraming en van verschillende grote projecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. Tijdens de uitvoering van projecten bent u in samenspraak met de directie en collega’s van het bedrijfsbureau verantwoordelijk voor de voortgang en uiteindelijke oplevering.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO (of HBO) opleiding Bouwkunde
• U beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider of calculator
• U beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• U heeft sterke communicatieve vaardigheden

Competenties:
• Teamspeler
• Oplossingsgericht
• Commercieel
• Nauwkeurig

Heb je interesse in deze functie?

Stuur dan je CV en korte motivatie naar Paul Sporrel (p.sporrel@headhuntersteam.nl)

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Headhuntersteam tel 050 526 88 84

Over deze vacature

Referentie: PS/CT/154
Salaris: € 45.000
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies