Assistent Controller

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een bouwonderneming en bouwt voor de particuliere markt kwalitatief hoogwaardige woningen. Het proces van productie en levering is op zeer moderne wijze ingericht en daarmee zetten zij zich in een unieke positie op de woningmarkt. Door deze innovatieve werkwijze in combinatie met de krapte op de woningmarkt maakt de onderneming een sterke groei door.

Bedrijfscultuur

Deze bloeiende onderneming tekent zich door een jong en innovatief team van ongeveer 100 medewerkers. Samen zetten zij zich al 25 jaar in om klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en gepersonaliseerde woningen. Als team staan zij voor een transparante dienstverlening met een persoonlijke en betrokken behandeling van de klant. Jaarlijks leveren zij dankzij het continue optimaliseren van het productieproces aan al meer dan 180 klanten een gepersonaliseerde woning.

Functieomschrijving

Als assistent controller ben je de rechterhand van de manager bedrijfsvoering en verantwoordelijk voor de financiële administratie van de organisatie. Door de groei die de onderneming doormaakt moet er een nieuwe bv worden opgericht. Dit betekent dat je na het oprichten van deze bv verantwoordelijk bent voor de crediteuren- en debiteuren administratie van vier bv’s. Maandelijks stel je de algemene en financiële maandrapportage op voor het management team en stel je financiële rapportages op voor diverse afdelingen binnen de bv’s. Ook verzorg je de betalingen en bankboeken van de vier bv’s.
Als verantwoordelijke van het administratieve proces ben je actief bezig met het initiëren van procesverbeteringen en omdat je onderdeel uitmaakt van een groeiende onderneming zijn er op termijn mogelijkheden om met de organisatie mee te groeien.

Functie-eisen

• HBO Bedrijfseconomie of accountancy
• Minimaal twee jaar relevante werkervaring
• Affiniteit met processen en IT

Competenties
• Accuratesse
• Kritisch
• Flexibel
• Service-gericht

De reactietermijn is tot en met 2 april 2018. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118

Over deze vacature

Referentie: MM.11.18.AC
Salaris: € 40.000
Standplaats: Emmeloord

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
M. Mout
038-4212118
m.mout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies