Accountant / Trusted Advisor

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor gevestigd in omgeving Arnhem en Doetinchem. Een kantoor waar in totaal 70 mensen werkzaam zijn binnen allerlei vakgebieden. Deskundig en kwaliteit gaan hand in hand met hard werken en plezier maken.

Functieomschrijving

In deze ondernemende functie beheer je je eigen klantenportefeuille. Je bespreekt het accountantsrapport met de ondernemers en adviseert hen op basis van kengetallen en bedrijfseconomische analyses. Je fungeert dan ook als spil tussen de ondernemer en je collega’s op de vestiging.
Als sparringpartner/adviseur voor je klant voer je gesprekken van diverse aard, zoals financieringsvorm, uitbreiding, bedrijfsovername, fusie of het geven van fiscaal advies. Kortom, je doorgrondt de gehele financieel-economische situatie met ondernemers en fungeert als financiële coach. Je bent DE vertrouwenspersoon voor de klant.

Functie-eisen

Je bent als ingeschreven in het accountantsregister en beschikt over ervaring als Accountant AA/Relatiebeheerder/Bedrijfsadviseur. Daarnaast beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en ben je commercieel en ondernemend ingesteld.

Wat wordt je geboden?
Een dynamische en groeiende organisatie, die naast de professionaliteit naar buiten toe ook haar informele werksfeer erg koestert. Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte om het team vorm te geven en om nieuwe klanten binnen te halen. Verder wordt je een uitstekend salaris, een eindejaarsuitkering, leaseregeling en een goede balans tussen werk en privé aangeboden. Door haar unieke cultuur, structuur en onder meer personeelsbeleid is onze opdrachtgever in staat structureel overwerk te voorkomen. Tevens bieden zij thuiswerkmogelijkheden en flexibele werktijden.

Over deze vacature

Referentie: NN.11.18.AA
Salaris: € 75.000
Standplaats: Duiven

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies