Assistent Accountant

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een klein accountantskantoor gevestigd aan de Ring van Tilburg, bestaande uit 7 werknemers. Het kantoor is elf jaar geleden opgericht. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit onderkant mkb ondernemingen. Het kantoor verricht werkzaamheden met betrekking tot accountancy en fiscaliteit met een sterke focus op advisering naar de klant.

Functieomschrijving

Ga jij starten met je praktijkstage of heb je deze zojuist afgerond en ben je op zoek naar een functie waarbij je vele diverse taken op je zal nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Assistent Accountant die afziet van eentonig werk en de diversiteit opzoekt. Je komt te werken binnen een klein en hecht team. In deze functie verzorg je bij een uiteenlopende klantenportefeuille van regionale MKB bedrijven de gehele financiële administratie en adviezen.
Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, verwerken, begeleiden en controleren van financiële administraties, het samenstellen van jaarstukken en het opstellen van fiscale aangiften (IB / VPB). Je interesse en ambitie liggen naast de accountancy werkzaamheden beslist ook op het fiscale vlak. Je werkt intensief samen met beiden vennoten en de overige medewerkers. Het team zal je op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak begeleiden. Ook ga je contact met relaties onderhouden op de manier die past binnen de filosofie van de organisatie. Bovendien biedt onze opdrachtgever de mogelijkheid om jezelf te vestigen in een ruim en modern appartement in Tilburg.

De organisatie kenmerkt zich door goede werkomstandigheden waarbij eerst gekeken wordt naar jou als werknemer. Flexibel, persoonlijk en empathisch zijn kernbegrippen voor deze organisatie om zo een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Ben jij dus op zoek naar een prettige werkomgeving, eventueel bereid om te verhuizen naar Tilburg en heb je de behoefte om divers werk te verrichten binnen de samenstelpraktijk? Dan ben jij dé aangeschreven persoon voor deze vacature.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO-BE/AC opleiding;
• Ervaring met accountancysoftware van Unit4 is een pré
• Je gaat starten of bent begonnen met je praktijkstage
• Minimaal 32 uur p.w. beschikbaar

Competenties:
• Sociaal vaardig
• Communicatief sterk zowel schriftelijk als verbaal
• Accuraat
• Ambitieus
• Teamspeler

Over deze vacature

Referentie: MH.03.2018.007
Salaris: € 34.000
Standplaats: Tilburg

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
M.Hajema
040 303 08 84
m.hajema@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies