Tekenaar Luchttechniek & Brandveiligheid

Bedrijfsprofiel

Deze multidisciplinaire internationale organisatie is autonomisch ingesteld, maar onderdeel van een groot Engels familiebedrijf. In Nederland is het bedrijf sinds de jaren 60 actief, met name gespecialiseerd in de klimaattechniek en brandveiligheid. Zij zijn zowel actief in de nieuwbouw als in bestaande bouw. Het gezonde bedrijf is betrouwbaar en klantgericht, daarnaast werkt het resultaatgericht en staat veiligheid hoog in het vaandel.

Bedrijfscultuur

Binnen deze informele en open organisatie staat de werknemer centraal. Persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling staan voorop. Dit transparante bedrijf stimuleert werknemers om deel te nemen aan cursussen en opleidingen, om vervolgens binnen de organisatie door te kunnen groeien. Hard werken gaat hand in hand met plezier. Mensen zijn loyaal, hebben een no-nonense mentaliteit en behulpzaam.

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gedreven Tekenaar Klimaattechniek en Brandveiligheid. Indien je ambitieus bent krijg je binnen deze organisatie de mogelijkheid om cursussen te volgen en door te groeien tot Project Engineer.

Als Tekenaar werk je met je projectteam, bestaande uit specialisten op het gebied van klimaattechniek en brandveiligheid, nauw samen aan projecten die budgettair kunnen oplopen van €10.000 tot €10.000.000. In samenspraak met de Projectleider Uitvoering en de Project Engineer werk je installatietechnische schetsontwerpen en detailleringen uit. Eveneens zal je geregeld werken bezoeken om samen met de Projectleider de benodigde maatvoering te bepalen. Projecten zijn onder andere voor industriële HVAC, utiliteit, spoor- en verkeerstunnels, metro- en treinstations en parkeergarages.

Functie-eisen

• Afgeronde relevante technische MBO opleiding.
• Kennis van installatietechniek, met name luchttechniek is een pré.
• Kennis van MS Office en AutoCAD.

Competenties
• Leergierig
• Ambitieus
• Dynamisch

Over deze vacature

Referentie: KW/TLB/418
Salaris: € 39.000
Standplaats: Nijmegen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies