Uitvoerder Bouw

Bedrijfsprofiel

De organisatie bouwt aan de meest uiteenlopende projecten binnen de disciplines: bouw, dakbedekking en technische installaties. Het informele bouwbedrijf werkt aan nieuwbouw-, renovatie-, restauratie- en onderhoudsprojecten. De core business ligt bij renovatieprojecten variërend tussen de €50k en €300k. Medewerkers en klanten staan centraal, dit resulteert in een loyaal en vakkundig team van dynamische professionals die zorgen dat wensen van de klant gerealiseerd worden.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een dynamische uitvoerder. Als uitvoerder begeleid je diverse bouwprocessen vanaf opdracht tot en met oplevering en durf je je verantwoordelijkheden te nemen op de bouwplaats. Een geschikte uitvoerder voor deze organisatie wordt enthousiast van korte en uiteenlopende projecten waar geen enkele dag hetzelfde is.

Als uitvoerder bepaal je de werkmethode in overleg met de werkvoorbereider. Je coördineert adequaat de werkzaamheden van collega’s en onderaannemers en let nauwkeurig op de geleverde kwaliteit en de veiligheid op de bouwplaats. Je waarborgt de planning, onderhoudt relaties met belanghebbenden en coördineert bouwvergaderingen. Tevens constateer en documenteer je meer- en minderwerken.

Functie-eisen

• Afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau.
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
• Aannemersdiploma is een pré.

Competenties
• Initiatiefrijk
• Service- en klantgericht
• Dynamische hands-on mentaliteit
• Stressbestendig

Ervaren uitvoerders uit de dakbedekkingsbranche (platte daken) nodigen wij ook van harte uit om te reageren op bovenstaande vacature.

Over deze vacature

Referentie: KW/UKP/190
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Nijmegen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies