Hoofd Calculator Bouw

Bedrijfsprofiel

De organisatie bouwt aan de meest uiteenlopende projecten binnen de disciplines: bouw, dakbedekking en technische installaties. Het informele bouwbedrijf werkt aan nieuwbouw-, renovatie-, restauratie- en onderhoudsprojecten. De core business ligt bij renovatieprojecten variërend tussen de €50k en €300k. Medewerkers en klanten staan centraal, dit resulteert in een loyaal en vakkundig team van dynamische professionals die zorgen dat wensen van de klant gerealiseerd worden.

Functieomschrijving

Ter versterking van het team zoeken wij voor dit multidisciplinaire bouwbedrijf een Hoofd Calculator. Binnen het bedrijf bent u verantwoordelijk voor het bouwkundig calculeren van de bouwprojecten. Tevens stuurt u diverse calculators voor deelbegrotingen aan betreffende dakwerken en technische installaties.

U komt in aanraking met uiteenlopende projecten van kantoortransformaties, verbouwingen, renovatie, restauratie en nieuwbouw tot circa 30 appartementen. U neemt werken op locatie op, stuurt andere calculators aan en bereidt stukken voor aanbestedingen voor. Zelfstandig bent u in staat van brede bouwkundige vraagstukken conform afspraak, geaccordeerde specificaties en geldende voorschriften en normen te ‘ontwerpen’ en calculeren.

Het actief deelnemen in bouwteams, werk overdragen aan werkvoorbereiders en uitvoerders, beoordelen en vergelijken van offertes en archiveren van calculaties en offertes behoren eveneens tot uw diverse takenpakket. Uiteindelijk bent u verantwoordelijk het uitbrengen van offertes, het contact met leveranciers en onderaannemers en het actueel houden van gegevens in IBIS-TRAD.

Functie-eisen

• Afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau.
• Minimaal 5 jaar ervaring als bouwkundig calculator.
• Ervaring met IBIS-TRAD.

Competenties
• Kwaliteitsgericht
• Nauwkeurig
• Sterke contactuele vaardigheden
• Service- en klantgericht

Over deze vacature

Referentie: KW/HCB/2018
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Nijmegen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies