Werkvoorbereider Bouw

Bedrijfsprofiel

De organisatie bouwt aan de meest uiteenlopende projecten binnen de disciplines: bouw, dakbedekking en technische installaties. Het informele bouwbedrijf werkt aan nieuwbouw-, renovatie-, restauratie- en onderhoudsprojecten. De core business ligt bij renovatieprojecten variërend tussen de €50k en €300k. Medewerkers en klanten staan centraal, dit resulteert in een loyaal en vakkundig team van dynamische professionals die zorgen dat wensen van de klant gerealiseerd worden.

Functieomschrijving

Wegens toenemende werken zijn wij op zoek naar een dynamisch bouwkundig werkvoorbereider. Als werkvoorbereider werk je aan verschillende bouw-, installatie- en dakbedekkingsprojecten.

Als Werkvoorbereider maak je technische werkvoorbereidingen en bepaal je de werkmethode voor projecten. Je vergaart en controleert bouwtekeningen, bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van planningen en onderhoudt het contact met klanten en leveranciers. In deze diverse en dynamische functie heb je veel contact met de projectleider en uitvoerder, eveneens ben je verantwoordelijk voor de inkoop en levertijden. Je constateert meer- en minderwerken en verzorgt de desbetreffende technische administratie.

Functie-eisen

• Afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau.
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
• Kennis van AutoCAD, IBIS-TRAD en BouwOffice zijn een pré.

Competenties
• Proactief
• Sterke contactuele vaardigheden
• Service- en klantgericht
• Hands-on mentaliteit

Over deze vacature

Referentie: KW/WBN/418
Salaris: N.O.T.K.
Standplaats: Nijmegen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
K.van de Wiel
040 303 08 84
k.vandewiel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies