Belastingadviseur

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountantskantoor. Daarnaast hebben zij ook een eigen fiscale afdeling. Vanwege groei binnen dit kantoor zijn zij zoekende naar een nieuwe collega.

Bedrijfscultuur

Open, informeel, sociaal en zakelijke uitstraling.

Functieomschrijving

Als belastingadviseur hou je je voornamelijk bezig met het adviseren van cliënten op fiscaal gebied. Je werkt met name voor cliënten uit het MKB, waarbij familiebedrijven een belangrijke plaats innemen. Verder varieert de clientèle van (vermogende) particulieren tot grote, internationaal opererende en beursgenoteerde bedrijven.

Iedere klant heeft een vaste contactpersoon. Jij bent een belangrijk klankbord voor jouw klanten en weet exact wat er speelt bij hun onderneming. Je adviseert met een persoonlijke benadering en bedenkt fiscale oplossingen en structuren.

Naast het zelfstandig contact onderhouden met cliënten ben je ook bezig met het opbouwen en uitbreiden van jouw eigen portefeuille. Daarnaast onderhoud je relaties met derden; denk hierbij aan accountants, advocaten, notarissen en de Belastingdienst. Om ervoor te zorgen dat de kennis van onze adviseurs op pijl is vindt er wekelijks vaktechnisch overleg plaats. Van jou wordt verwacht dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen je vakgebeid en dat je actief een bijdrage levert aan dit overleg.

Functie-eisen

• Afgeronde relevante opleiding: Fiscale Economie of Fiscaal Recht, eventueel aangevuld met een RB opleiding op academisch niveau.
• 5 - 10 jaar werkervaring

Competenties
• Proactief en ondernemend
• Vooruitstrevend
• Service- en klantgericht
• Hands-on mentaliteit

Over deze vacature

Referentie: MH.04.2018.BA-DJ
Salaris: € 45.000
Standplaats: Vught

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
M.Hajema
040 303 08 84
m.hajema@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies