Coordinator Assetmanagement

Bedrijfsprofiel

Wetland Wonen is een ondernemende woningcorporatie die zich primair inzet voor mensen met een zwakke positie op de woningmarkt. Het is een actieve woningcorporatie die zich kenmerkt als sociaal bewogen, ondernemend, en klantgericht.

Functieomschrijving

Als Coördinator Assetmanagement bent u verantwoordelijk voor de inrichting en het functioneren van het assetmanagement binnen Wetland Wonen. U stuurt de integrale totstandkoming en realisatie van het assetplan functioneel aan, zodanig dat het beoogde financiële en maatschappelijke rendement van vastgoed gerealiseerd wordt en waarbij relevante risico’s beheerst zijn.
U doet voorstellen voor beleid en organisatorische inrichting van het assetmanagement in aansluiting met Wetlanddoelstellingen en de relevante ontwikkelingen, zodat het managementteam adequate besluiten kan nemen met inzicht in de consequenties voor (het assetmanagement van) Wetland Wonen.
U zorgt ervoor dat het assetmanagement organisatorisch is ingericht, functioneert en bijdraagt aan de strategische doelstellingen van Wetland Wonen. U initieert verbetermogelijkheden die bijdragen aan het inzichtelijk maken van het assetmanagement en draagt zorg voor actuele informatie over de ontwikkelingen in de vastgoedportefeuille van Wetland Wonen.
In samenspraak met de Manager Klant en Vastgoed en in samenspraak met gemeenten bereidt u prestatieafspraken voor, zodat de Directeur-bestuurder prestatieafspraken die aansluiten bij de maatschappelijke en financiële doelstellingen van Wetland Wonen kan overeenkomen.

Functie-eisen

• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Relevante kennis van vastgoed en sturing op financieel en maatschappelijk
rendement
• Ervaring en affiniteit met geautomatiseerde systemen

Competenties
• Klantgericht
• Organisatiesensitief
• Analytisch sterk

Het gaat om een 32-urige werkweek en deze functie is ingedeeld in schaal L van de CAO Woondiensten.

Over deze vacature

Referentie: GV/wetl/18
Salaris: € 70.000
Standplaats: Vollenhove

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies