HR adviseur

Bedrijfsprofiel

Een vooruitstrevend, jong en groeiend bedrijf met een sterke focus op het persoonlijk klantcontact.

Het bedrijf heeft goede primaire arbeidsvoorwaarden en heeft daarnaast aandacht voor je persoonlijke groeimogelijkheden en bieden o.a. in de secundaire arbeidsvoorwaarden een pensioenregeling en studie-/ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfscultuur

Er heerst een professionele maar informele werksfeer met korte lijnen. Hierin wordt ruimte geboden voor persoonlijke inbreng en initiatief.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HR adviseur die daarnaast ook de salarisadministratie (op den duur) oppakt. Mocht je nog geen PDL-opleiding hebben, zou dit gefaciliteerd kunnen worden door onze opdrachtgever. Als HR adviseur verricht je de werkzaamheden voor klanten in het MKB.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het adviseren van klanten over verlof en verzuim, re-integratie of instroom en uitstroom, het verzorgen van salarisadministraties, het vervaardigen van jaaropgaven, salarisstroken en het opstellen van managementrapportages.

Tevens adviseer je klanten m.b.t inrichten van de personeel en salarisadministratie en vertaal je nieuwe wet en regelgeving aan de klant m.b.t. salaris- en personeelsvraagstukken.

Functie-eisen

Functie-eisen
• Afgeronde relevante HBO opleiding zoals Personeel en Arbeid eventueel aangevuld met een PDL-opleiding of de bereidheid een PDL-opleiding te volgen
• Tenminste 20-24 uur p.w. beschikbaar

Competenties:
• Professionaliteit
• Verantwoordelijk
• Samenwerkend
• Ondernemend

Over deze vacature

Referentie: MH.04.2018.SA-AX
Salaris: € 30.000
Standplaats: Someren

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
M.Hajema
040 303 08 84
m.hajema@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies