Kopersbegeleider

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer die al ruime tijd in het vak zit. Deze aannemer zorgt ervoor dat er binnen een project hoogwaardige duurzame totaaloplossingen worden geboden. Een goede en langdurige samenwerking met opdrachtgevers dragen bij aan een vertrouwde naam binnen de bouwwereld. Binnen de organisatie heerst een informele sfeer waarbij korte communicatielijnen zorgen voor weinig ruis. Door de afdelingen ontwikkeling en bouwgroep kan onze opdrachtgever het gehele bouwproces initiëren en uitvoeren. Zij creëren zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel. Gebouwen die toekomstige generaties kunnen erven en gemakkelijk kunnen onderhouden.

Bedrijfscultuur

Binnen onze opdrachtgever geldt een informele, familiaire sfeer die ervoor zorgt dat het prettig werken is. Er is verder voldoende ruimte voor zelfontplooiing waarbij ook geput kan worden uit de expertises die de verschillende medewerkers bezitten. Er wordt gewerkt vanuit de LEAN-werkwijze. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een hoge mate van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo steunen zij verschillende goede doelen uit de omgeving en is zij co-organisator van verschillende, sportieve, evenementen.

Functieomschrijving

Jij ondersteunt de toekomstige eigenaren van onze nieuwbouwwoningen bij het realiseren van hun woonwensen. Vanaf het moment dat bewoners het koopcontract tekenen ben jij hun aanspreekpunt, geef je advies over de opties die kopers hebben. Bij individuele opties beoordeel je de technische uitvoerbaarheid samen met het projectteam en maakt een calculatie van de kosten. Jij coördineert de uitvoering van de opties en vormt daarmee de brug tussen de klant en onze organisatie.

Functie-eisen

- Je bezit een MBO of HBO Bouwkunde
- Je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
- Je bent nauwkeurig en hebt overzicht
- Je beschikt over technisch inzicht
- Je kunt helder en duidelijk communiceren
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands

Competenties:
- Commercieel vaardig
- Financieel inzicht
- Autocad werkervaring

Over deze vacature

Referentie: FG-i18-21
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Alkmaar

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
F.Geurts
020 - 638 27 28
f.geurts@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies