Tekenaar Machinebouw

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie bestaat bijna 100 jaar en betreft daarmee een degelijke speler binnen de machinebouw. Van oudsher voeren zij onderhoud- en revisiewerkzaamheden uit aan machines, een paar generaties later begon het bedrijf zelf ook machines en installaties te bouwen. Hedendaags is deze organisatie een complete machinebouwer waarbij ze het gehele proces, van ontwikkeling tot de oplevering en eventuele nazorg voor zijn rekening neemt. Kort gezegd biedt deze organisatie een totaaloplossing op het gebied van machine- en installatiebouw.

Bedrijfscultuur

Deze platte organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen en informele werksfeer. Dankzij deze korte lijnen kan er direct geschakeld worden waardoor het proces nooit stil komt te liggen. Binnen een project denkt iedereen actief mee waardoor er sprake is van een hoge betrokkenheid onder collega’s.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gedreven tekenaar. Het team bestaat uit 3 constructeurs en 3 engineers.

Als tekenaar ontwerp je zelfstandig klant specifieke machines en onderdelen. Tijdens projecten ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen en uittekenen van de ontwerptekeningen. Hiernaast documenteer je alle relevante projectgegevens en bewaak je de voortgang van het project. Ook het specificeren van de benodigde inkopen behoort tot het takenpakket.

Functie-eisen

- Minimaal MBO4 werk- en denkniveau
- Ervaring met 2D en 3D tekenpakketten, Solidworks is een pré
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Competenties:
- Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
- Je bent nauwkeurig en inventief
- Je denkt proactief mee tijdens projecten

Over deze vacature

Referentie: RK/TMB/518
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Eindhoven

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
R.Kuijlaars
040 303 08 84
r.kuijlaars@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies