Assistent Controller

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een productiebedrijf in de regio van Deventer. Bij onze klant werken in Nederland ongeveer 250 werknemers en wereldwijd circa 1600. Het betreft een innovatieve organisatie die al sinds 1949 actief is in Nederland. Binnen de sector waarin onze opdrachtgever opereert is zij de marktleider in Nederland.

Bedrijfscultuur

Bij onze klant wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van personeel door eigen initiatief aan te moedigen en het volgen van opleidingen mogelijk te maken. De werksfeer typeert zich als mensgericht, sociaal en informeel. De cultuur van de organisatie kan worden omschreven als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht.

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven assistent controller die zich graag binnen een internationale omgeving wil ontwikkelen. In deze functie ben je bezig met het opstellen van financiële overzichten voor het besturen van de onderneming. Daarnaast analyseer je de gegevens en geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het management. Ook ga je aan de slag met de processen van de afdeling door deze onder de loep te nemen en te kijken of het proces effectiever of efficiënter kan. Ook ben je het aanspreekpunt voor de AO/IC controles die volgens de groepsrichtlijnen moeten worden uitgevoerd. In deze functie heb je veel contact met collega’s in het buitenland en ga je een aantal keer per jaar naar vestigingen in het buitenland.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO/WO studie richting bedrijfseconomie of accountancy
• Minimaal drie jaar relevante werkervaring
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal

Competenties
• Flexibel
• Benaderbaar
• Accuraat
• No-nonsens

Headhuntersteam verzorgt de werving & selectieprocedure. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118.

Over deze vacature

Referentie: MM.23.18.AC
Salaris: € 55.000
Standplaats: Deventer

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
M. Mout
038-4212118
m.mout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies