Projectingenieur Beton/Staal

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een overheidsinstantie in de provincie Drenthe. Het team waarin u komt te werken bestaat uit ruim twintig medewerkers. Hierbij is de organisatie erg groeiende.

Bedrijfscultuur

Samen werken aan een doel is erg belangrijk voor onze opdrachtgever. Resultaten worden bereikt door inspanningen van het gehele team. De informele sfeer heeft hier zeker een bijdrage aan. De planvorming, voorbereiding en realisatie zijn allemaal onderdelen van een totaal project. Hierbij werkt u aan maatschappelijke projecten die van waarde zijn voor de Drentse samenleving. Afwisseling en uitdaging zijn kernwaarden, waarbij veel ruimte is voor creativiteit.

Functieomschrijving

In de rol van constructeur / projectingenieur krijgt u de verantwoordelijkheid over projecten gericht op beton/staal constructies en civiele kunstwerken. Hierbij bent u als constructeur betrokken, maar begeleidt u ook uw collega’s tijdens het project. Een toetsing van de werkzaamheden behoort tot uw takenpakket.

Belangrijk is dat u als constructeur stressbestendig bent en meerdere projecten tegelijk kan behandelen. Natuurlijk heeft u hierbij de ondersteuning van het team. Aan de hand van de eisen en randvoorwaarden levert u ontwerpen van kwalitatief hoogwaardig niveau.

Hiertegenover staat een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, van ongeveer € 50.000,- met een individueel keuzebudget. Dit is gebaseerd op basis van een 36-urige werkweek. Voorts betreft het een functie met een vast dienstverband.

Functie-eisen

• U bent in het bezit van afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of Civiele techniek
• U heeft ervaring met Revit en AutoCAD 3D
• U beschikt over 3 jaar vergelijkbare werkervaring

Competenties:
• Teamspeler
• Resultaat-, klant-, en kwaliteitsgericht
• Initiatiefrijk

Over deze vacature

Referentie: PS/Ingenieur/177
Salaris: € 50.000
Standplaats: Assen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies