(Junior) Manager Audit

Bedrijfsprofiel

Mazars is een top tien internationaal accountantskantoor met meerdere vestigingen in Nederland. Hier werken Accountants, Belastingadviseurs en Management Consultants voor uiteenlopende klanten: ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties en vermogende particulieren.

Bedrijfscultuur

Het gevoel dat hier heerst is professioneel, betrokken en familiair. Je werkt in een team van deskundigen en staat in nauw contact met andere teams. Samen zorg je voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Functieomschrijving

Weet jij alles van woningcorporaties? Leid jij de controle bij de klant en heb jij het vertrouwen om steeds meer managementtaken naar je toe te trekken? Wil jij beleidsmatig/strategisch meedenken over welke koers te varen? Wil je zowel vaktechnisch als commercieel actief zijn? Bij Mazars bepaal jij je eigen toekomst! Namens Mazars Apeldoorn zijn wij op zoek naar een (Junior) Manager Audit voor de regio Oost Nederland.

In deze functie richt jij je samen met de Partner Audit en het team op de woningcorporaties, aannemerij en bouw- installatiebedrijven. Als (Junior) Manager werk je mee in de acquisitie van nieuwe klanten, heb je een groot aandeel in de controles en denk je mee over de ontwikkelingen van het accountants vak en de sector woningcorporaties. Vanuit de vestigingen Apeldoorn en Enschede zijn er verschillende klanten binnen de bouw- en installatiebranche. Hierin ben je samen met de partner de spin in het web. Met jouw sectorinhoudelijke kennis geef jij het team visie en zorg je voor een kwalitatief goede controle.

Met voldoende ervaring op zak, geef je leiding aan het controleteam en begeleid je diverse werkzaamheden. Daarnaast onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen de organisatie en het internationale netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en
rapportering van controleopdrachten. In deze rol ben jij je bewust van de maatschappelijke rol die je vervult binnen dit vakgebied en weet je de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen.

Binnen deze functie biedt Mazars je de mogelijkheid om invulling te geven aan jouw wensen en
voorkeuren. Wil jij je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde sector of ga je liever voor een
breed georiënteerde klantenkring? En heb je de ambitie om andere activiteiten buiten het vak te
ontplooien? Dan denkt Mazars graag met jou mee over de mogelijkheden.

Functie-eisen

- Bezig of in eindfase van de opleiding tot Register Accountant of reeds afgestudeerd
- Ongeveer 4 – 8 jaar werkervaring in de controlepraktijk
- Professioneel kritische houding gecombineerde met een gezonde dosis lef
- Communicatief vaardige, pro actief en een echte teamplayer
- Ervaring of affiniteit met woningcorporaties en/of bouwbedrijven

Wat kan Mazars je bieden?
Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Mazars Apeldoorn is een hard groeiend team waar kansen tot ontwikkeling worden gepakt. Mazars streeft naar topkwaliteit. Mazars gelooft dat je enkel topkwaliteit kunt behalen in een persoonlijke en betrokken omgeving waar jij je als medewerker gewaardeerd voelt. Hierbij streeft Mazars naar een open cultuur waarbij je samen werkt en elkaar durft te wijzen op wat goed gaat en wat de pijnpunten zijn. Juist hierdoor ontwikkel jij jezelf als professional en draag je bij aan de visie Vertrouwen door Kwaliteit.
Mazars biedt jou goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Secundaire voorwaarden:
- 28 vakantiedagen
- Lease auto
- Premievrij pensioen
- Studieregeling
- Overurenregeling tijd voor tijd
- Aan- en verkopen van verlofuren
- Vakantiegeld
- Onkosten- en telefoonvergoeding
- Overname studieschuld
- Bonusregeling
- Korting op verzekeringsproducten

Over deze vacature

Referentie: NN.24.52.JMA
Salaris: € 52.000
Standplaats: Apeldoorn

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies