Zelfstandig uitvoerder

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever behoort al jaren tot de top van de grotere Nederlandse bouwbedrijven en is prijswinnende. Jaarlijks levert dit bedrijf ruim 700 nieuwbouw woningen op. Door de sterke en gezonde bedrijfsvoering is het een stabiele gedegen organisatie. Zo is bijvoorbeeld het meeste materieel in eigendom. Hierdoor is men onafhankelijk en kan er sneller geschakeld worden.

Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt zich als nuchter. Er zijn geen overbodige management lagen, waardoor er een platte informele structuur is. Vanuit vaste dienstverbanden worden medewerkers gestimuleerd zich te ontwikkelen. Ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid nemen is hierbij het uitgangspunt. Er wordt dan ook beloond naar presteren. Dit vertaalt zich naar groot werkplezier, een zeer laag ziekteverzuim en uitstroom van personeel.

Functieomschrijving

Als uitvoerder werk je zelfstandig aan het project. Met het bestek en de tekeningen als uitgangspunt voer jij het project uit binnen de gestelde tijd en budget en waarborgt hier de opvolging van het kwaliteitsplan.

Het belangrijkste is de dagelijkse organisatie op de bouwplaats. Dit betreft het controleren en coördineren van het werk op voortgang en kwaliteit, daarnaast het op tijd signaleren van meer – en minderwerk. Je stuurt je collega’s aan, onderaannemers, leveranciers en geeft leiding aan assistent uitvoerders. Ook begeleid je de vooroplevering, werk je opleveringspunten af, verwerk je de bouwplaatsadministratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de kostenbewaking.

Vanwege de hoge mate van automatisering binnen het bedrijf is affiniteit en ervaring met BIM, snagstream en gebruik van tablets een sterke pré. Zo ook maken LEAN en ketenintegratie onderdeel uit van de werkprocessen.

Functie-eisen

• Je hebt HBO Bouwkunde niveau
• Je hebt minstens 10 jaar werkervaring
• Je hebt leidinggevende capaciteiten
• Je hebt kennis van diverse bouwmethodieken
• Je kunt bedrijfsprocessen overzien

Competenties:
• Zelfstandig en initiatiefrijk
• Ondernemerschap
• Kostenbewust
• Plannen en organiseren
• Organisatievermogen

Over deze vacature

Referentie: FG-i18-32
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Edam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
F.Geurts
020 - 638 27 28
f.geurts@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies