Werkvoorbereider / Tekenaar Machinebouw

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een technisch hoogstaand bedrijf dat zowel nationaal als internationaal georiƫnteerd is. Het bedrijf is actief in industriƫle automatisering, elektro, kunststof en het produceren van halffabricaten en apparaten. Het merendeel van de klanten zijn agrarisch gerelateerd. Het bedrijf kan produceren conform klantspecificatie maar het is ook mogelijk om het hele ontwerp en ontwikkeling over te laten aan het team van medewerkers. De organisatie werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, welke zij van a tot z realiseren. Korte lijnen en duidelijke communicatie staan garant voor de organisatie.

Bedrijfscultuur

Onze klant kenmerkt zichzelf als een echt familiebedrijf. Er is sprake van een informele sfeer en een platte bedrijfsstructuur. Er heerst een positieve werksfeer waarin hard werken wordt gecombineerd met een vleugje humor.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een gedreven werkvoorbereider/tekenaar. Het team bestaat uit circa 15 werknemers, zij werken samen aan een kwalitatief goed eindproduct.

In de functie werkvoorbereider/tekenaar ben je de spil tussen de verkoop en productie. Je bent in staat om samen met de productiemedewerkers mee te denken om zo te komen tot een optimaal eindproduct. Ook is het jouw taak om de wensen van de klant om te zetten in technisch hoogwaardige tekeningen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het programmeren van de CNC freestafels.

Functie-eisen

- Een afgeronde technische MBO opleiding
- Kennis van een 3D tekenpakket
- Affiniteit met techniek

Competenties:
- Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband
- Je weet van aanpakken
- Geen 9 tot 5 mentaliteit

Over deze vacature

Referentie: RK/TVB/618
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
R.Kuijlaars
040 303 08 84
r.kuijlaars@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies