Hardware Engineer Industriele Automatisering

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een technisch hoogstaand bedrijf dat zowel nationaal als internationaal georiënteerd is. Het bedrijf is actief in industriële automatisering, elektro, kunststof en het produceren van halffabricaten en apparaten. Het merendeel van de klanten zijn agrarisch gerelateerd. Het bedrijf kan produceren conform klantspecificatie maar het is ook mogelijk om het hele ontwerp en ontwikkeling over te laten aan het team van medewerkers. De organisatie werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, welke zij van a tot z realiseren. Korte lijnen en duidelijke communicatie staan garant voor de organisatie.

Bedrijfscultuur

Onze klant kenmerkt zichzelf als een echt familiebedrijf. Er is sprake van een informele sfeer en een platte bedrijfsstructuur. Er heerst een positieve werksfeer waarin hard werken wordt gecombineerd met een vleugje humor.

Functieomschrijving

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een gedreven hardware engineer. In deze functie draag je de volledige verantwoordelijkheid over projecten. Je zal je eigen projecten toegewezen krijgen welke je van a tot z zal begeleiden. Hiernaast zorg je voor de hardware engineering. Om het project succesvol te laten verlopen werk je nauw samen met de software engineer, werkplaatsmedewerkers, buitendienstmonteurs en de klant.

Functie-eisen

- Minimaal MBO4 in de richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
- Je hebt aantoonbare ervaring in de industriële automatisering
- Ervaring met E-plan is een pré

Competenties:
- Je bent technisch sterk
- Je bent organisatorisch en stressbestendig
- Je weet prioriteiten te stellen

Over deze vacature

Referentie: RK/HEI/618
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: 's-Hertogenbosch

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
R.Kuijlaars
040 303 08 84
r.kuijlaars@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies