Werkvoorbereider / Tekenaar Machinebouw

Bedrijfsprofiel

De organisatie betreft een veelzijdig constructiebedrijf dat voornamelijk werkt met staal, roestvrijstaal en aluminium. Denk hierbij aan grote staalconstructies, bordessen, trappen, luifels en kunstwerken. De projecten worden geheel door eigen werknemers geproduceerd en gemonteerd. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn persoonlijke betrokkenheid en denken echt met de klant mee om een project te realiseren. Kwaliteit wordt gegarandeerd, niet alleen met de oplevering van een kwalitatief goed eindproduct maar ook door het zijn van een betrouwbare partner.

Bedrijfscultuur

Onze klant kenmerkt zichzelf als een informele organisatie waar een erg prettige werksfeer hangt. Er is tijd voor een grapje en de platte bedrijfsstructuur zorgt voor een fijne omgang met collega’s.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een bevlogen werkvoorbereider/tekenaar. Je zal in deze functie samen komen te werken met een andere werkvoorbereider, tekenaar en calculator.

Een van de werkzaamheden bestaat uit het uitwerken van ideeën en ontwerpen van productietekeningen en de bijbehorende stuklijsten. Ook zal je dit direct omzetten naar machinebestanden. Hiernaast vertaal je klantorders naar efficiënte productie opdrachten. Voor alle projecten die je onder handen hebt bewaak je de planning, eventueel stuur je bij waar nodig is.

Functie-eisen

- Een afgeronde MBO opleiding werktuigbouwkunde of aanverwant
- Kennis van een 3D tekenpakket
- Ervaring op het gebied van plaat- en staalwerk is een pré

Competenties:
- Je bent communicatief- en sociaalvaardig
- Je voelt je thuis in een dynamische omgeving
- Je bent proactief ingesteld

Over deze vacature

Referentie: RK/WTS/618
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Helmond

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
R.Kuijlaars
040 303 08 84
r.kuijlaars@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies