Hoofd Calculator

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf dat verschillende vestigingen heeft in Nederland. Zij kent een platte organisatiestructuur met vier business units. Zo is onze opdrachtgever zowel regionaal als internationaal betrokken bij grote projecten tot ca. 20 miljoen euro. Verder beschikt het bedrijf over haar eigen ingenieursbureau en heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen door heel Nederland. Het is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van multidisciplinaire projecten in de civiele bouw. Zij beheersen het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie.

Bedrijfscultuur

Ondanks de grote omvang van de organisatie kom je als hoofd calculator te werken in een professioneel en gemotiveerd team. Professionaliteit is een van de grote pijlers bij onze opdrachtgever. Hiervoor is een eigen opleidingsinstituut gerealiseerd. Er is een open en platte organisatiestructuur waarbij kennisoverdracht, kennisuitwisseling en creativiteit hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving

Tijdens de tenderfase ben jij als hoofd calculator met je team actief betrokken bij verschillende grote en kleine projecten op het gebied van kabels en leidingen.
In jouw regio ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het calculatie team. Jij ondersteunt met het opstellen van kostprijsbegrotingen, het inplannen van mensen en materieel en een deel projectorganisatie. Ook bij het voeren van prijsberekeningen uit aan de hand van tekeningen, planningen, en informatie over de benodigde hoeveelheden materiaal en manuren. Deze informatie krijgt van het projectteam waar veel contact mee is en die je regelmatig bezoekt op de locatie.
Omdat je veel kennis en ervaring hebt, inspirerend bent, weet jij iedere dag je team beter te maken.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Elektrotechniek of andere technische studie
• Je hebt kennis van kabels en leidingen
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de calculatie
• Je hebt leidinggevende ervaring

Competenties:
• Professioneel
• Inspirerende teamleider
• Goede sparringpartner
• Strategisch inzicht
• Analytisch, cijfermatig sterk
• Communicatief sterk

Over deze vacature

Referentie: FG- i18 -31
Salaris: € 66.000
Standplaats: Amsterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
F.Geurts
020 - 638 27 28
f.geurts@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies