Maak kennis met Arjen Klasens

10 okt. 2018

Maak kennis met Arjen Klasens
Ontmoet onze collega Arjen Klasens. Hij is nu 1,5 jaar actief bij Headhuntersteam als consultant van het vakgebied Accountancy & Finance. Vroeger droomde hij van een baan als profvoetballer of voetbalcommentator, maar kreeg ook affiniteit met het recruitersvak door zijn netwerk.Arie

“Ik wilde altijd wel wat met cijfers doen, maar tegelijkertijd wil ik ook in contact staan met mensen. Dit vak is voor mij de perfecte afwisseling.”

Bij Headhuntersteam doen de consultants alles van A tot Z. De consultants onderhouden het contact met de opdrachtgevers en traceren dagelijks kandidaten die toe zijn aan een volgende uitgaging. Door een persoonlijk gesprek te voeren met de kandidaten kunnen wij ondervinden wat het doel van de kandidaat is.

“Door alles zelf te doen kunnen wij het beste aanvoelen of er een match is tussen het bedrijf en de kandidaat.”

De leukste opdracht die Arjen heeft mogen uitvoeren was voor een groot accountantskantoor in Noord-Nederland. Het accountantskantoor lukte het zelf niet om de personeelsbehoefte in te vullen, omdat de kandidaat veel ervaring moest hebben en de juiste papieren. De organisatie heeft Headhuntersteam ingeschakeld om deze moeilijke positie ingevuld te krijgen. Vervolgens heeft er een kennismakingsgesprek plaatsgevonden om tot het juiste profiel te komen. Door ons netwerk te gebruiken is het uiteindelijk gelukt om deze moeilijke vacature te vervullen. 

“Ik vond het een hele eer om voor hen aan te slag te gaan. Het bedrijf heeft een groot aantal recruiters in dienst en als het hen niet lukt om de personeelsbehoefte op te vullen, maar jou wel geeft het geleverde werk veel erkenning.”

Enkele weken terug heeft Arjen iemand blij gemaakt met een mooie functie bij Delftechniek. “Het leuke aan dit traject is dat de kandidaat van oorsprong uit omgeving Delfzijl komt en veel affiniteit had met het bedrijf. Door dan iemand blij te maken met een mooie baan met toekomstperspectief, geeft mij weer extra energie om verder te gaan.”

Ben jij nieuwsgierig geworden naar jouw carrière mogelijkheden op gebied van Accountancy & Finance? Neem dan contact op met:
Arjen Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

 

foto

Dankzij Simon heb ik de overstap kunnen doen naar een andere baan in een ander vakgebied. Hij heeft goed naar mijn kwaliteiten gekeken en daadwerkelijk geluisterd wat mijn wensen waren. Vervolgens heeft hij deze met succes bij zijn klanten voorgelegd. Simon bedankt. Topwerk!

Marco Otter