Ben jij werkzaam binnen de installatietechniek?

16 jul. 2019

Er is een duidelijke trend zichtbaar op de technische arbeidsmarkt. Er verschijnen namelijk steeds meer vacatures door het gebrek aan technisch opgeleid personeel. Vooral binnen de installatietechniek merken wij als Headhuntersteam dat veel installateurs met meerdere personeelsvraagstukken zitten. Waar voorheen de meeste technische functies binnen afzienbare tijd werden ingevuld, ontstaat er nu op veel afdelingen een nijpend tekort aan kundige mensen. Dit is een probleem, maar biedt ook weer kansen. Een overstap met betere voorwaarden is misschien nog nooit zo dichtbij geweest. Toch raak je door het overgrote aanbod snel het overzicht kwijt.

Wij staan als tussenpersoon voortdurend in contact met de arbeidsmarkt en gaan wekelijks in gesprek met onze opdrachtgevers. Wanneer u als technisch professional overweegt een overstap te maken kunnen wij een goed beeld geven van deze arbeidsmarkt en de kansen die er voor u liggen. Met een sterk netwerk dat wij sinds 1998 zorgvuldig onderhouden kunnen wij als verlengstuk fungeren. Dit resulteert in een goed beeld van de markt en de daaruit voortkomende mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u op geheel discrete wijze van de juiste informatie voorzien. Dit alles om een eventuele overstap zo zorgvuldig mogelijk te maken.

Bent u momenteel werkzaam binnen de installatietechniek en herkent u deze situatie? In een gesprek met ons kunnen we uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Door de meerdere vestigingen in Nederland hebben wij een regionaal netwerk en kunt u met één van onze consultants contact opnemen. Dit betekent dus ook één aanspreekpunt.

 Vacature-BIM

Vestiging Groningen:                                   Vestiging Eindhoven:

Remco Bolt                                                     Kenneth v.d. Wiel

r.bolt@headhuntersteam.nl                       k.vandewiel@headhuntersteam.nl

06-11739084                                                   06-81314989

 

Vestiging Amsterdam:                                 Vestiging Zwolle:

Flip Geurts                                                        Ben Wentink

f.geurts@headhuntersteam.nl                     b.wentink@headhuntersteam.nl

06-24591087                                                    06-38319807

 

Vestiging Leeuwarden:

Simon Dijkstra

s.dijkstra@headhuntersteam.nl

06-52366681

foto

Na 11 jaar vond ik mijn intrinsieke motivatie niet meer bij mijn werkgever. Hoe nu verder?

Na enige tijd vacatures in de gaten te houden, ben ik bij Headhuntersteam uitgekomen voor een vacature waarvoor zij de werving en selectie verzorgden. Hier dacht ik mijn passie weer in terug te kunnen vinden. Na een goed gesprek waarin we in zijn gegaan op de functie maar zeer zeker ook verdieping is gezocht in de persoon, zijn we tot de conclusie gekomen voor de functie te gaan. Door deze aanpak en goede begeleiding zijn de gespreken succesvol verlopen en heb ik de baan gekregen.

Ik wil Headhuntersteam bedanken. Vooral de aanpak op relatie is zeer te prijzen en schept een band.

Robert Rus