Binnenkijken bij kantoor Eindhoven

18 jun. 2020

Binnenkijken bij kantoor Eindhoven
Headhuntersteam heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland. Iedere vestiging bepaalt zijn eigen protocollen omtrent vergaderingen, sollicitaties en bedrijfsbezoeken. Vorige week stapten we kantoor Eindhoven binnen en spraken we met Job Bazelmans om te kijken hoe zij te werk gaan in deze nieuwe tijden. Een andere beleving dan vier maanden geleden. Bij binnenkomst staat er een ontsmettingsflesje klaar, de bureaus staan op gepaste afstand uit elkaar en er worden minder face-to-face intakes gehouden. Intake office

Job: “Momenteel werk ik samen met Kenneth op kantoor, Kenneth fulltime en ik parttime (8-24 uur) per week. In het begin werkte we in shifts; de ene dag zat Kenneth thuis te werken en de andere dag mocht ik. Maar op een gegeven moment hebben we gezamenlijk afgesproken om weer langzamerhand terug naar het normaal te gaan en weer volledig op het kantoor te gaan werken. Uiteraard houden we gepaste afstand en zorgen we voor genoeg ontsmettingsmiddelen voor zowel onze kandidaten als onszelf. Als iemand verschijnselen heeft, dan blijf je thuis.”

De ruimte voor de intakes zijn hier en daar ook aangepast aan de Corona maatregelen. Job: “Over het algemeen houden we alleen nog telefonische intakes, bij uitzondering komen ze langs op het kantoor. Om de Corona maatregelen te kunnen waarborgen hebben we gezorgd voor een andere setting als normaal. De stoelen staan ongeveer twee meter uit elkaar en bij aankomst vragen we de kandidaat zijn of haar handen te wassen en te ontsmetten met alcohol.

Ondanks deze onzekere maanden, blijft er volop werk in de bouw, (civiele) techniek en finance sector. Wekelijks krijgen Job en Kenneth nieuwe beschikbare functies van opdrachtgevers uit het werkveld. Om het bij te benen begint in september een nieuwe collega Bas Reef. Een nieuwe aanvulling voor team Eindhoven. Ben jij ook toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Neem dan contact op met Kenneth of Job. Vrijblijvend kunnen ze je inzicht geven in de mogelijkheid omtrent jouw werkgebied. Daarnaast kunnen zij voor jou gericht zoeken naar een functie die aansluit bij jouw wensen en ambitie. Wanneer zien of spreken wij jou?

                                                      Job Bazelmans                                                                  Kenneth van de Wiel                                        

                                             Job                                           Kenneth

                                       j.bazelmans@headhuntersteam.nl                                     k.vandewiel@headhuntersteam.nl
                                                   040 - 303 0884                                                                             040 – 30 30 884

foto

Tijdens mijn zoektocht naar een positieverbetering ben ik in contact gekomen met Kenneth van de Wiel van Headhuntersteam. Mijn ervaring met Headhuntersteam is dat de consultant/manager een actief persoon is die vooral naar karaktereigenschappen van de persoon kijkt en deze matcht met een bedrijfscultuur. Erg meedenkend in oplossingen bij zowel zakelijke als priv├ęsituaties. Ook was de contactpersoon continu zeer goed bereikbaar voor vragen.

Richie