Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Robin Voorn

24 feb. 2021

Een nieuwe collega bij Headhuntersteam: Robin Voorn

RobinOns team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega. Robin Voorn is in februari begonnen als Consultant Bouw en Civiel en stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Robin Voorn en ik woon in Amsterdam. Vanaf Februari ben ik gestart bij Headhuntersteam Amsterdam. Ik kom het team versterken in de rol als Consultant Bouw & Civiel. Wat mij het meeste aanspreek binnen Headhuntersteam is de diversiteit en veel in contact zijn met verschillende type mensen. Ik heb voor Headhuntersteam gekozen omdat we hier met een klein team werken die veel waarde hecht aan de ambities van de kandidaten. Een perfecte match maken tussen de kandidaat en klant door middel van maatwerk en geduld, dat is waar het verschil wordt gemaakt en ik de juiste energie van krijg.

Ik kijk er naar uit om u verder te helpen binnen de zoektocht naar de perfecte baan of kandidaat. Neem gerust contact met mij op:

Tel: 06 15 30 71 79 / 020 638 27 28
E-mail: r.voorn@headhuntersteam.nl

foto

Headhuntersteam ervaar ik als een positieve en meedenkende organisatie dat zoekt naar het verbinden van de juiste personen aan de juiste bedrijven. Door hun uitstekende contacten met professionele partijen, zijn ze goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en binnen het bedrijf. De contacten worden daardoor op het juiste moment gelegd. Headhuntersteam neemt mij een deel van de acquisitie uit handen zodat ik meer tijd heb om te doen waar ik ├ęcht goed in ben.

Paula van Enk