Nieuwe collega kantoor Amsterdam

30 jan. 2019

Ons team in Amsterdam is uitgebreid met een nieuwe consultant. Nieuwkomer Marc de Jonge heeft ervaring opgedaan bij een verzekeraar, maar wilde toch meer verdieping binnen het recruitment vak. Hij gaat graag het gesprek aan met mensen om te achterhalen waar de behoefte ligt van zowel de kandidaat als de klant. In deze functie kan hij dat mooi combineren.

Marc de Jonge is het aanspreekpunt voor het vakgebied Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde in Amsterdam.

Marc de Jonge 

Wil je graag met Marc de Jonge sparren over een nieuwe uitdaging of over vacatures binnen het vakgebied Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde? Hij is bereikbaar op 020-6382728 of via m.dejonge@headhuntersteam.nl.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als consultant? Maak kennis met Headhuntersteam! Wij zoeken nog versterking in Eindhoven, Amsterdam en Leeuwarden.

foto

De afgelopen periode hebben wij regelmatig een beroep gedaan op Headhuntersteam. Haar ondersteuning bij het zoeken naar de juiste mensen voor ons, Boon Accountants Belastingadviseurs, ervaren wij als zeer prettig. Korte lijnen, goede terugkoppeling en uiteraard het feit dat Headhuntersteam ook in staat is om geschikte mensen voor te dragen die passen bij een kantoor als Boon. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Marith Schaven-HR Manager