Nieuwe collega kantoor Amsterdam

30 jan. 2019

Ons team in Amsterdam is uitgebreid met een nieuwe consultant. Nieuwkomer Marc de Jonge heeft ervaring opgedaan bij een verzekeraar, maar wilde toch meer verdieping binnen het recruitment vak. Hij gaat graag het gesprek aan met mensen om te achterhalen waar de behoefte ligt van zowel de kandidaat als de klant. In deze functie kan hij dat mooi combineren.

Marc de Jonge is het aanspreekpunt voor het vakgebied Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde in Amsterdam.

Marc de Jonge 

Wil je graag met Marc de Jonge sparren over een nieuwe uitdaging of over vacatures binnen het vakgebied Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde? Hij is bereikbaar op 020-6382728 of via m.dejonge@headhuntersteam.nl.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als consultant? Maak kennis met Headhuntersteam! Wij zoeken nog versterking in Eindhoven, Amsterdam en Leeuwarden.

foto

Door Headhuntersteam ben ik bemiddeld naar een nieuwe interim opdracht in de accountancy. Het bemiddelingsproces verliep zowel efficiƫnt als prettig. Directe en open communicatie, afspraken nakomen en persoonlijk contact kenmerken de stijl van de Consultant van Headhuntersteam die mij gedurende het hele proces heeft begeleid. Ik kan Headhuntersteam dan ook met een gerust hart aanbevelen bij andere professionals en zal in de toekomst indien de gelegenheid zich weer voordoet zeker opnieuw zaken met deze arbeidsbemiddelaar doen.

Roger Bouman