Nieuwe collega kantoor Amsterdam

30 jan. 2019

Ons team in Amsterdam is uitgebreid met een nieuwe consultant. Nieuwkomer Marc de Jonge heeft ervaring opgedaan bij een verzekeraar, maar wilde toch meer verdieping binnen het recruitment vak. Hij gaat graag het gesprek aan met mensen om te achterhalen waar de behoefte ligt van zowel de kandidaat als de klant. In deze functie kan hij dat mooi combineren.

Marc de Jonge is het aanspreekpunt voor het vakgebied Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde in Amsterdam.

Marc de Jonge 

Wil je graag met Marc de Jonge sparren over een nieuwe uitdaging of over vacatures binnen het vakgebied Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde? Hij is bereikbaar op 020-6382728 of via m.dejonge@headhuntersteam.nl.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als consultant? Maak kennis met Headhuntersteam! Wij zoeken nog versterking in Eindhoven, Amsterdam en Leeuwarden.

foto

Na 11 jaar vond ik mijn intrinsieke motivatie niet meer bij mijn werkgever. Hoe nu verder?

Na enige tijd vacatures in de gaten te houden, ben ik bij Headhuntersteam uitgekomen voor een vacature waarvoor zij de werving en selectie verzorgden. Hier dacht ik mijn passie weer in terug te kunnen vinden. Na een goed gesprek waarin we in zijn gegaan op de functie maar zeer zeker ook verdieping is gezocht in de persoon, zijn we tot de conclusie gekomen voor de functie te gaan. Door deze aanpak en goede begeleiding zijn de gespreken succesvol verlopen en heb ik de baan gekregen.

Ik wil Headhuntersteam bedanken. Vooral de aanpak op relatie is zeer te prijzen en schept een band.

Robert Rus