Nieuwe collega kantoor Leeuwarden

22 okt. 2018

Sinds vorige week is er op kantoor Leeuwarden een nieuwe consultant gestart.

De dynamiek van de huidige arbeidsmarkt als ook groei van de organisatie zorgt ervoor dat wij continue op zoek zijn naar gedreven consultants.
In deze zoektocht hebben wij ons kantoor Leeuwarden versterkt met Simon Dijkstra.

Simon Dijkstra sinds kort het aanspreekpunt voor het vakgebied werktuigbouwkunde & electrotechniek in Leeuwarden.
Simon heeft zijn studie commerciele economie afgerond en bezit daarnaast een werktuigbouwkundige achtergrond.

Simon Dijkstra

Wil je graag met Simon "sparren" over nieuwe uitdagingen, vacatures binnen het vakgebied werktuigbouwkunde of electrotechniek?
Simon is bereikbaar op 058-216 15 82

Ben jij ook op zoek naar een uitdagende baan als consultant?
Maak kennis met Headhuntersteam!

 

foto

Ik heb Headhuntersteam ervaren als een prettig en transparante organisatie, die voor mij de brug naar mijn nieuwe werkgever heeft gelegd.

In een open gesprek ben ik ingegaan op een vacature. De consultant van Headhuntersteam kon mij inhoudelijk veel over de functie en organisatie vertellen. Samen hebben we besloten om voor deze functie te gaan. Hij was duidelijk in hetgeen wat je ging doen, zodat de verwachtingen voor mij vooraf helder waren. Ik heb het als prettig ervaren dat je vooraf aan het sollicitatiegesprek mij nog gecoacht hebt. Hierdoor heb ik mij goed kunnen profileren in de gesprekken en mag ik per februari starten in een nieuwe functie.
Mocht het in de toekomst opnieuw voorkomen dat ik opzoek wil gaan naar een nieuwe uitdaging, dan zal ik zeker Headhuntersteam benaderen.

Jelle Jelsma