Nieuwe collega's in Leeuwarden & Groningen

12 sep. 2019

Headhuntersteam blijft groeien. Vorige week hebben wij een drietal nieuwe consultants verwelkomend voor de vestigingen Leeuwarden & Groningen. De nieuwe consultants stellen zich graag even aan jou voor:

Rens PhilipsRens Philips
Rens Philips komt oorspronkelijk uit de regio Utrecht, maar na het afronden van zijn studie Ondernemerschap & Retail Management is hij in februari verhuisd naar het gezellige Groningen. Hier heeft hij een half jaar gewerkt aan een project als online marketeer bij een groothandel in beveiligingscamera’s. “Tijdens het zoeken naar een nieuwe baan zag ik een vacature van het Headhuntersteam voorbijkomen, deze functie maakte mij direct enthousiast door de diverse werkzaamheden en het jonge team.” Rens is verantwoordelijk voor het vakgebied Controlling in omgeving Groningen en Drenthe. Heeft u momenteel een financieel personeelsvraagstuk liggen? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in dit vakgebied? Neem gerust contact op met Rens door te mailen naar r.philips@headhuntersteam.nl of te bellen naar 050 526 88 84.

 

Elko Hamstra

 

 

Elko Hamstra
Elko Hamstra is verantwoordelijk voor de vakgebieden Bouw en Civiel in Friesland. Als geboren Fries zit hij perfect op zijn plaats in Leeuwarden en verwacht hij als consultant uit te groeien tot dé dynamische klantpartner voor bouwend Friesland. Vanuit zijn achtergrond als hoofd-binnendienst en klantpartner in de sportwereld gelooft hij in de kracht van customer intimacy. Elko helpt u graag verder met bouwkundige en civiele vraagstukken in de omgeving Friesland. Neem gerust contact op door te mailen naar e.hamstra@headhuntersteam.nl of te bellen naar 058 216 15 82.

 

 

 IMG-20190911-WA0005  

 

Max Dam
Max Dam is het jongste lid van het team. Momenteel volgt hij de opleiding Commercieel Medewerker (BBL) aan het ROC Friese Poort. Naast zijn studie werkt hij drie dagen in de week bij Headhuntersteam Leeuwarden. Max is leergierig en zal in de eerste instantie de consultants ondersteunen met de werkzaamheden. Hij ziet deze kans als een spannende uitdaging en wil uiteindelijk uitgroeien tot een vaste waarde in het team.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als consultant? Maak kennis met het Headhuntersteam! Wij zoeken nog versterking in Eindhoven.

foto

Nico Nagelhout weet heel goed aan te voelen hoe de sfeer en cultuur is bij zijn opdrachtgevers. Hij heeft een overall beeld van de arbeidsmarkt binnen de accountancy-niche en weet daarbij veel details. Op betrokken wijze en met gezonde mensenkennis weet hij vervolgens kwalitatief goede matches te maken. De samenwerking tussen hem en ons kantoor is daarom zonder meer vruchtbaar te noemen!

Peter de Jong, Partner van KRC van Elderen