Welkom bij Headhuntersteam Andrew de Wit & Job Bazelmans

28 jan. 2020

Twee nieuwe gezichten komen ons team versterken in Eindhoven. Zij stellen zich graag aan u voor.

andrew de wit1

 

 

Andrew de Wit

Na zijn ervaring in de zorg, ministerie en juridische schaderegelaar staat Andrew open voor een nieuwe ervaring als consultant. “In het verleden ben ik er achter gekomen, dat ik geen functie wil waarbij ik van 9 tot 5 aan het bureau gekluisterd zit. Ik wil contact hebben met mensen, mijn avontuurlijke drive voeden, en dat kan als functie consultant.” Daarnaast is Andrew ook nog bezig met de studie Rechten in Nijmegen. Door zijn ervaring in de verschillende vakgebieden weet hij als geen ander wat er speelt op de arbeidsmarkt en wat er onder de arbeidswet verstaan wordt.

 

 


 

Job Bazelmans

 

 

Job Bazelmans

Job Bazelmans was hiervoor enkele jaren actief als verkoopadviseur. Hij heeft enige ervaringen met het goed afhandelen van klantencontacten en het doorgronden van de wensen van de opdrachtgevers. Momenteel is hij ook nog fulltime bezig met een hbo-opleiding Business Innovation. De combinatie business innovatie en klantencontact spreekt Job zeer aan. Vanaf februari gaat hij daarom aan de slag als algemene consultant voor de regio Eindhoven. “Ik kijk uit naar het vergroten van het klantenbestand en de intakes met klanten en kandidaten!”

 

 

 

Heeft u momenteel een financieel personeelsvraagstuk liggen in de omgeving Eindhoven? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in dit vakgebied? Neem gerust contact op met Andrew de Wit via de telefoon 040 - 30 30 884 of mail gerust naar a.dewit@headhuntersteam.nl. Hij bespreekt graag met u de mogelijkheden!

Heeft u meer een algemene vraag omtrent de sollicitatieprocedure? Dan helpt Job Bazelmans u graag verder. Mail gerust naar j.bazelmans@headhuntersteam.nl of bel naar 040-30 30 884.

foto

Via een vacature waar ik op had gereageerd, nam Simon contact met mij op. Ik was op zoek naar een ondersteunende functie in de Techniek. Omdat ik een aparte achtergrond heb qua opleidingen en werkervaring, was het prettig dat Simon meedacht over de mogelijkheden en opties om in de techniek werkzaam te blijven. Wat het prettige is aan het contact met Simon, is dat hij duidelijk, snel en direct is. Tevens de interesse en tips voor en na de gesprekken zijn fijn. Ik beveel Headhuntersteam zeker aan bij een zoektocht naar een baan in de techniek!

Sylvia Wiemer