Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

3 sep. 2020

 Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

Bas Reef

 

Ons team in Eindhoven is versterkt met een nieuwe collega. Onze nieuwe collega startte per 1 september als Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Nieuwkomer Bas Reef stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Bas Reef en ik woon in Heeze, een dorpje naast Eindhoven. Vanaf 1 september ben ik gestart bij Headhuntersteam Eindhoven. Ik kom het team versterken in de rol als Junior Consultant Finance. Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding HBO Management afgerond en ik heb verschillende stages uitgevoerd binnen de detachering/uitzendbranche. De diversiteit en veel in contact zijn met mensen spreekt mij enorm aan. Ik heb voor Headhuntersteam gekozen, omdat het een kleine club is die veel waarde hecht aan de ambities van de kandidaten. Een perfecte match maken tussen de kandidaat en klant door middel van maatwerk, dat is waar het om draait.

Ik kijk er naar uit om u verder te helpen binnen de zoektocht naar de perfecte baan of kandidaat. Neem gerust contact met mij op:

Tel: 040-3030884
E-mail: b.reef@headhuntersteam.nl

foto

Vanaf het eerste contact met Marc en later ook met Kenneth was er al direct een fijne klik. Op de eerste dag van contact direct een persoonlijke ontmoeting, een fijne eerste ontmoeting waarin we elkaar als mens beter wilden leren kennen. Dat is waar Marc en Kenneth zich van andere bureaus onderscheiden, een fijne oprechte interesse in mij als persoon en wensen. En een drive om snel met geschikte vacatures te komen. Marc en Kenneth zijn doorzetters en verstaan hun vak. Ik ben ze erg dankbaar voor hun aandacht en inzet. Nu komt het op mij aan.

Ramon