Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

3 sep. 2020

 Welkom bij Headhuntersteam Bas Reef

Bas Reef

 

Ons team in Eindhoven is versterkt met een nieuwe collega. Onze nieuwe collega startte per 1 september als Junior Consultant Finance bij Headhuntersteam. Nieuwkomer Bas Reef stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Bas Reef en ik woon in Heeze, een dorpje naast Eindhoven. Vanaf 1 september ben ik gestart bij Headhuntersteam Eindhoven. Ik kom het team versterken in de rol als Junior Consultant Finance. Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding HBO Management afgerond en ik heb verschillende stages uitgevoerd binnen de detachering/uitzendbranche. De diversiteit en veel in contact zijn met mensen spreekt mij enorm aan. Ik heb voor Headhuntersteam gekozen, omdat het een kleine club is die veel waarde hecht aan de ambities van de kandidaten. Een perfecte match maken tussen de kandidaat en klant door middel van maatwerk, dat is waar het om draait.

Ik kijk er naar uit om u verder te helpen binnen de zoektocht naar de perfecte baan of kandidaat. Neem gerust contact met mij op:

Tel: 040-3030884
E-mail: b.reef@headhuntersteam.nl

foto

Wij hebben goede ervaringen met Headhuntersteam. De pragmatische aanpak van Headhuntersteam sprak ons aan. De gesprekken met de Ben Wentink, de consultant van Headhuntersteam verliepen altijd zeer prettig en correct. Ze hebben ons werk uit handen genomen en ervoor gezorgd dat we de juiste technische personen hebben kunnen vinden die zowel passen in het functieprofiel als binnen de organisatie. We zijn dus uitermate tevreden over Headhuntersteam.

Henry Heidema