Welkom bij het Headhuntersteam Jos van den Adel

7 mei 2020

Welkom bij het Headhuntersteam Jos van den Adel

Jos

 

Ons team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega! Nieuwkomer Jos van den Adel stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Jos van den Adel, woonachtig in Amsterdam en vanaf vrijdag 1 mei ben ik werkzaam bij het Headhuntersteam. Ik kom het team in Amsterdam versterken in de rol als Finance Consultant. Hiervoor heb ik gewerkt als Consultant bij de overheid en hielp ik klanten zoals UWV en Zorginstituten naar het vinden van de juiste kandidaat. Ik zat in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening en heb ontdekt dat mijn interesses meer bij de Finance liggen. Daarnaast miste ik de verdieping in de vacatures waarvoor ik aan het werven was, vandaar ook mijn overstap naar Headhuntersteam. Mijn hobby’s zijn zowat alle dingen die de overheid momenteel verboden heeft om te doen. Ik houd van reizen, voetballen, fitness, uiteten gaan met vrienden en familie, lezen, een drankje doen in de stad en zo nu en dan een festival bezoeken.

Ik kijk er zeer naar uit om u verder te helpen in de zoektocht naar die droombaan of droom kandidaat. Voor al uw financiële vraagstukken in omgeving Amsterdam, kunt u terecht bij mij. Neem gerust contact met mij op:

Mobiel: 06 – 53 85 40 40  
E-mail: j.vandenadel@headhuntersteam.nl

foto

Headhuntersteam heeft mij geholpen met een detachering bij Hiemstra Installatietechniek Sneek. Binnen een week heb ik een baan gevonden, alhoewel het erg lastig is om in het Noorden van Nederland een bijbaan te vinden op gebied van Embedded Systems. Simon Dijkstra heeft mij goed geholpen en de persoonlijke aandacht en kennis van mijn technische ambities heeft Simon goed weten te vertalen naar een passende baan. Voor mensen die engineering en/of technische functies zoeken kan ik Headhuntersteam zeker aanbevelen.

Edris keyam