Welkom bij het Headhuntersteam Jos van den Adel

7 mei 2020

Welkom bij het Headhuntersteam Jos van den Adel

Jos

 

Ons team in Amsterdam is versterkt met een nieuwe collega! Nieuwkomer Jos van den Adel stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Jos van den Adel, woonachtig in Amsterdam en vanaf vrijdag 1 mei ben ik werkzaam bij het Headhuntersteam. Ik kom het team in Amsterdam versterken in de rol als Finance Consultant. Hiervoor heb ik gewerkt als Consultant bij de overheid en hielp ik klanten zoals UWV en Zorginstituten naar het vinden van de juiste kandidaat. Ik zat in de richting van Sociaal Juridische Dienstverlening en heb ontdekt dat mijn interesses meer bij de Finance liggen. Daarnaast miste ik de verdieping in de vacatures waarvoor ik aan het werven was, vandaar ook mijn overstap naar Headhuntersteam. Mijn hobby’s zijn zowat alle dingen die de overheid momenteel verboden heeft om te doen. Ik houd van reizen, voetballen, fitness, uiteten gaan met vrienden en familie, lezen, een drankje doen in de stad en zo nu en dan een festival bezoeken.

Ik kijk er zeer naar uit om u verder te helpen in de zoektocht naar die droombaan of droom kandidaat. Voor al uw financiële vraagstukken in omgeving Amsterdam, kunt u terecht bij mij. Neem gerust contact met mij op:

Mobiel: 06 – 53 85 40 40  
E-mail: j.vandenadel@headhuntersteam.nl

foto

Ondertussen alweer een paar weken met mijn nieuwe uitdaging bij Van der Wiel Drachten bezig. Veel nieuwe indrukken en impressies, een mooi bedrijf, een prachtige uitdaging! Mede met dank aan Peter Wilming en Jeroen Feitsma van Headhuntersteam Leeuwarden.

Jan Arnold Mook