Nieuws

Resultaat 1-3 van 3 items.

Trendship Academy

23 okt. 2018

Donderdag 17 oktober jl. heeft Gerard de Vries namens Headhuntersteam de Trensdship Academy bijgewoond. 

Lees meer

Nieuwe collega's kantoren Amsterdam & Leeuwarden.

22 okt. 2018

Sinds vorige week zijn er op kantoor Amsterdam en Leeuwarden nieuwe consultants gestart.

De dynamiek van de huidige arbeidsmarkt als ook groei van de organisatie zorgt ervoor dat wij continue op zoek zijn naar gedreven consultants.
In deze zoektocht hebben wij ons kantoor Amsterdam kunnen versterken met Coen Janssen. Het kantoor Leeuwarden is versterkt met Simon Dijkstra.

Lees meer

Ondernemersraad Kampen

12 sep. 2018

Op maandag 10 september heeft onze collega Gaby Bres deelgenomen aan de Ondernemersraad in Kampen. Gaby Bres is geboren en getogen Kampenaar waardoor deze bijeenkomst een thuiswedstrijd was. Tijdens dit evenement kwam ondernemend Kampen (en omstreken) bijeen om te discussiëren over verschillende thema’s op gebied van de arbeidsmarkt.

Uitspringende onderwerpen waren voorzieningen voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, de praktisch opgeleide werknemers en het tekort aan jongeren. Voornamelijk het tekort aan afgestudeerde jongeren en het gebrek aan plaatsen voor de oudere en meer ervaren doelgroep zijn voor Headhuntersteam belangrijke vraagstukken. Onze organisatie is dagelijks bezig met het vinden van de juiste match tussen het bedrijf en de kandidaat. De schaarste van goed personeel is merkbaar in onze sector en dan met name in de branche Techniek, Bouwkunde en Civiel.  

 

Lees meer
foto

De afgelopen periode hebben wij regelmatig een beroep gedaan op Headhuntersteam. Haar ondersteuning bij het zoeken naar de juiste mensen voor ons, Boon Accountants Belastingadviseurs, ervaren wij als zeer prettig. Korte lijnen, goede terugkoppeling en uiteraard het feit dat Headhuntersteam ook in staat is om geschikte mensen voor te dragen die passen bij een kantoor als Boon. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Marith Schaven-HR Manager