Blog

Resultaat 1-2 van 2 items.

Maak kennis met Arjen Klasens

10 okt. 2018

Consultant Accountancy & Finance

Ontmoet onze collega Arjen Klasens. Hij is nu 1,5 jaar actief bij Headhuntersteam als consultant van het vakgebied Accountancy & Finance. Vroeger droomde hij van een baan als profvoetballer of voetbalcommentator, maar kreeg ook affiniteit met het recruitersvak door zijn netwerk.

“Ik wilde altijd wel wat met cijfers doen, maar tegelijkertijd wil ik ook in contact staan met mensen. Dit vak is voor mij de perfecte afwisseling.”

Bij Headhuntersteam doen de consultants alles van A tot Z. De consultants onderhouden het contact met de opdrachtgevers en traceren dagelijks kandidaten die toe zijn aan een volgende uitdaging. Door een persoonlijk gesprek te voeren met de kandidaten kunnen wij ondervinden wat het doel van de kandidaat is.

“Door alles zelf te doen kunnen wij het beste aanvoelen of er een match is tussen het bedrijf en de kandidaat.”

Lees meer

Dark Horse

3 sep. 2018

In het vak van werver/selecteur worden we nog regelmatig verrast door keuzes van kandidaten en opdrachtgevers. We kunnen gerust zeggen dat dit ons vak bijzonder maakt. Sterker nog het verveelt niet en we leren nog dagelijks.

Onlangs werd ik ingeschakeld door een overheidsinstantie. Zij waren op zoek naar de ultieme adviseur die naast inhoudelijke technische kennis beschikte over stevige adviesvaardigheden. In de afstemming van het profiel en de gesprekken met stakeholders werd de lijst van  harde criteria eerder langer dan korter...

Lees meer
foto

Je verandert niet zo maar van baan als je 28 jaar bij een werkgever hebt gewerkt.
Ik zat een beetje vast in mijn oude functie en was op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Maar wat en waar vind je de juiste uitdaging?
Het Headhuntersteam heeft daar uitstekend bij geholpen, doordat zij de juiste contacten hebben en weten wat hun kandidaten willen, kunnen ze een goede match maken. Groot voordeel voor zowel werkgever als werknemer is dat er een assessment gemaakt wordt, dit om te kijken of het voor beide partijen een goede keus is om met elkaar te gaan samenwerken

Wim Vosdingh