Blog

Resultaat 1-2 van 2 items.

Maak kennis met Arjen Klasens

10 okt. 2018

Consultant Accountancy & Finance

Ontmoet onze collega Arjen Klasens. Hij is nu 1,5 jaar actief bij Headhuntersteam als consultant van het vakgebied Accountancy & Finance. Vroeger droomde hij van een baan als profvoetballer of voetbalcommentator, maar kreeg ook affiniteit met het recruitersvak door zijn netwerk.

“Ik wilde altijd wel wat met cijfers doen, maar tegelijkertijd wil ik ook in contact staan met mensen. Dit vak is voor mij de perfecte afwisseling.”

Bij Headhuntersteam doen de consultants alles van A tot Z. De consultants onderhouden het contact met de opdrachtgevers en traceren dagelijks kandidaten die toe zijn aan een volgende uitdaging. Door een persoonlijk gesprek te voeren met de kandidaten kunnen wij ondervinden wat het doel van de kandidaat is.

“Door alles zelf te doen kunnen wij het beste aanvoelen of er een match is tussen het bedrijf en de kandidaat.”

Lees meer

Dark Horse

3 sep. 2018

In het vak van werver/selecteur worden we nog regelmatig verrast door keuzes van kandidaten en opdrachtgevers. We kunnen gerust zeggen dat dit ons vak bijzonder maakt. Sterker nog het verveelt niet en we leren nog dagelijks.

Onlangs werd ik ingeschakeld door een overheidsinstantie. Zij waren op zoek naar de ultieme adviseur die naast inhoudelijke technische kennis beschikte over stevige adviesvaardigheden. In de afstemming van het profiel en de gesprekken met stakeholders werd de lijst van  harde criteria eerder langer dan korter...

Lees meer
foto

Sinds een aantal maanden ben ik met veel plezier werkzaam als trainee ruimtelijke ontwikkeling bij de gemeente Appingedam. Tijdens de sollicitatieprocedure werd ik professioneel ondersteund en gecoacht door een zeer betrokken medewerker. Het nauwe contact met mijn persoonlijke aanspreekpunt gaf mij rust en vertrouwen in een goede afloop. Daarom zou ik startende professionals van harte aanbevelen om te vertrouwen op de kunde en kennis van Headhuntersteam Groningen.

Erik Krijnsen