De Belastingdienst gaat vanaf januari '25 handhaven op schijnzelfstandigheid vanuit wet DBA!

23 mei 2024

Headhuntersteam is hier al jaren op voorbereid. Sinds invoering van de wet DBA maken wij gebruik van modelovereenkomsten van de Belastingdienst en zijn wij NEN-4400-1 gecertificeerd. Onlangs hebben wij nog een inspectie gehad die positief is afgerond. Risico`s voor zowel zzp-ers als opdrachtgevers zijn hierdoor minimaal.

NEN-4400-1
Een NEN 4400-1 certificatie toont aan dat een intermediair voldoet aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit. Dit kan het vertrouwen van kandidaten en opdrachtgevers vergroten en risico`s verminderen.

Een NEN 4400-1 certificatie toont aan dat een intermediair voldoet aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en kwaliteit. Dit kan het vertrouwen van kandidaten en opdrachtgevers vergroten.
 

foto

Headhuntersteam is in staat de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Dat heb ik recent ervaren bij mijn overstap naar Schuiteman accountants en adviseurs. Nico Nagelhout weet de vertaalslag te maken tussen wat beide partijen zoeken en daar het beste voor hen uit te halen.

Mark Wijnberger